Christmas gift

Onsdag. Men som vanligt ligger jag före och har hela dagen trott att det är torsdag idag.

Har fortfarande svårt att somna på kvällarna. Trodde att det skulle bli bättre när Jocke kom hem, men icke sa nicke. Förut har jag alltid somnat jättebra när vi sover med varandra, men inte längre. Hatar det.

Härlig helg att se fram emot. Fredag; Sundsvall med mamma. Lördag; Fanny är hemma och det blir tjejkväll hos Marcela och antagligen utgång sedan. Söndag; Följer med Fanny till Stockholm på hemligt uppdrag.

Vet fortfarande inte vad Jocke ska få i julklapp. Jag vill ju att det ska vara nåt personligt. Men det kanke får vänta till födelsedagen ist.

Appropå Jocke. Kan inte förstå att vi har varit tillsammans i 2 år och fyra månader. Ofattbart. Fast det är ju bra såklart. Jag älskar det.

Andra advent

Redan. Bara 17 dagar kvar till jul. Och jag har inte köpt en julklapp än. Som vanligt.

Har som tur är inte så många att köpa åt. Men med tanke på de problem jag brukar ha att hitta något bra åt dem, borde jag nog börja leta snart. På fredag bär det av till Sundsvall och då hoppas jag att det finns nåt bra.

Är på ganska dåligt humör idag. Inte just nu, men humörsvängningar är svåra att kontollera, så närsomhelst blir jag en liten surkart igen. Kul för de jag umgås med. Men jag antar att that's life, som tjej. Eller som Carolin Åkesson iaf.


RSS 2.0