Allt och inget

Sista dagen på dagis imorrn. Gud va jag kommer att sakna småttingarna. Älskar dom allihopa. Jag trivs verkligen med det här, men är ändå lite osäker på om jag skulle vilja bli förskollärare. Men jag har ju ett år till på mej att tänka. Hoppas att jag vet lite mer då vad jag vill göra med livet.

Har fått en glad nyhet idag iaf, men det förblir lite hemligt än ett tag.

Hade en jättetrevlig fest i lördags. Middag, mycket dricka och underbara vänner. Det blev över förväntan, även om det kanske inte va nåt speciellt. Men tack till Er som kom iaf.

Nu längtar jag som en tok till onsdag då det bär iväg till Uppsala. Ska bli skönt att komma bort, träffa lite annat folk och bara ha trevligt med tjejerna. Kommer väl ha lite packningspanik imorrn antar jag, som vanligt. Väskan kommer väga hur mycket som helst. Måste köra nåt att dricka också.

Lite slarvigt inlägg. Aja.

17 april 1989


20 år sedan. Då kom jag. En liten efterlängtad, tro det eller ej, tjej på 3330 g som inte skrek så mycket utan fick ligga i kuvös en liten stund. Snöstorm va det och jag tror att det va därför det kom snö igår också. För att påminna om den dagen, fast samtidigt inte förstöra min 20årsdag, eller hur?

Blev uppvaktad av kusinen med familj igårkväll då de kom från Storhogna. Lite mat och tårta och barnen blev helspeedade. Men det var mycket trevligt. Fick en bok och ett presentkort på IKEA. Sedan bar det av hem till Jocke där vi kollade på Bert med Martin. Jag somnade i soffan.

Hade en underbar morgon. Fick frukost på sängen och ett presentkort på Romerska, så dit ska vi och bada och mysa något här framöver.

Idag va jag på Systemet, "bara för att". Behövde inget egentligen, men det va roligt att kunna köpa själv. Skönt att inte vara beroende av någon annan för det längre.

I helgen blir det inget festande. Sparar det till nästa helg ist då Fanny och Sandra också kan vara med. Kanske att det blir lite vin och prat med Kristin imorrnkväll.

Tänk att jag är 20 år. Som jag sagt förut är det skrämmande, men det känns väldigt bra också. Nästan lite vuxet.

Memories

Brr vilken kall dag. Nu när man "vant" sej vid att klä sej lite tunnare blir man så less när det inte går. Men fortfarande vet man att det alltid blir så, varje år. Hur många gånger är det inte som det varit snö på sista april? Att man kan lura sej själv så bara för att man vill att det ska vara på ett visst sätt.

Hittade ett brev när jag städade en dag här. Satte mej och läste det idag. Fick det av en kompis för ganska många år sen, men det är så roligt att läsa. Hon skrev massa "minns du?" och saker vi gjort när vi va små. Helt otroligt vad minnena kommer tillbaka bara man får en liten påminnelse.

Vad allt var annorlunda då. Hur mycket man bråkade med kompisarna. allt roligt man hade. Tänk så många vänner man har "växt ifrån". Ibland önskar jag att man va liten igen. Livet är inte direkt som jag trodde att det skulle vara, både på ont och gott. Men jag trivs mycket bättre med mej själv nu och fick jag välja skulle jag nog inte vilja göra om den där tiden igen. Det är tur att man har minnena kvar.

One day off



Idag är jag ledig. Ska dona på lite hemma. Städa, handla och söka lite jobb. Det har hamnat lite i skymundan nu när jag inte är hemma om dagarna längre, men är ju lika viktigt för det.

Imorrn bär det av till Hudik för påskmiddag och sedan utgång. Ser fram emot utgången så mycket. Kul att träffa Emelie. Första gången vi är ut tillsammans. Får ju även träffa lite nya människor och komma bort hemifrån lite. Skönt att inte gå ut i Ljusdal. Får se hur det blir på påskafton. Antagligen utgång, men det lär bli lugnt för jag ska jobba på söndag. Lite tråkigt, fast samtidigt är jag så glad att ha ett jobb (även om det bara är helger) så det gör verkligen ingenting.

Helgen därefter är dessutom min födelsedag. Hela 20 år. Det är sjukt. Fattar inte att man är "vuxen". Har inte planerat någonting, men lite fest lär det väl bli iaf.

Jaja, nu ska jag fortsätta städa, annars blir det inte av. Storstädning av rummet, inklusive garderoben, och dammsugning i resten av huset.

Glad påsk!

Weekend

Gud va jag längtar till imorrn. Fast ändå inte då det kommer att bli fruktanvärt stressigt. Jobba från 9 till 5 (hoppas jag) Sen raka vägen hem till duschen, göra iordning håret, klä på mej och sminka mej. Alla grejor med och sedan fest. Det ska bli så roligt! Hoppas alla är på bra festhumör så det blir bra stämning och fest hela natten. (Vilket i mitt fall brukar betyda till 2-3 tiden sedan är jag trööött haha)

Tror att det har fixat sej med byxorna nu iaf. Lämnade in dom idag och de skulle ringa när de visste vad MissSixty hade sagt. Hon trodde iaf att dom skulle vara medgörliga och att jag skulle få ett par nya, vilket jag hoppas på. Annars blir det Plus nästa.  

Ska till Jocke ikväll. Han måste ju få sina paket och allt nu när han fyllt år, även om han säjer att han inte bryr sej.

RSS 2.0