Järnvägs

Myskväll på Järnvägs igår med Fanny, Madde, Sandra och Sara. Det tog lite lång tid för maten att komma, men det va väligt mycket folk så jag hoppas att det va därför. Det enda dåliga var nog den där dansken som hela tiden pratade med Madde. 

Fannys nya lägenhet är iaf superfin. Ikväll ska vi dit på lite fika.
 
Imorrn är jag ledig. Skönt. Men eftersom jag i måndags (när jag också va ledig) va till Gävle, så har jag en hel del att göra imorrn. Hoppas att jag tar mej för bara.


That's it

Lördagen blev inte som jag hade tänkt mej. Har haft roligare utekvällar.

Söndagen var ett litet helvete (inte för att jag va bakis), men nu i efterhand vet jag att jag gjort rätt. Det va på tiden att det kom fram och jag ångrar ingenting. Det är bara synd att det gick så här långt. Just nu finns det inte den minsta möjlighet att det kommer att bli som förr igen, och det är klart att det är tråkigt men jag vet ändå inte om jag kommer att sörja över det. Det finns alltför mycket som ligger till grund för detta.

Gävle

Igår va både jag och mamma lediga, och det bar iväg till Gävle för lite shopping. Främst för att kolla på tyg till balklänningen, men tyvärr hade inte heller dom den färgen jag vill ha.

Hittade dock en hel del annat smått och gott. T.ex en jättesöt grå tröja med rosett på MQ, två kjolar, en vanlig t-shirt, leggins, trosor och en vår jacka. Det blev en av dom jag skrev om förut (bilden nedan, fast i svart). Mamma tyckte att den va så fin och med min tur så är den alltid borta om jag vill köpa nåt senare, så hon tyckte det va lika bra att ta den direkt. Hittar jag någon annan senare som jag vill ha så kan jag köpa den själv.
 


Det va, som ni ser, en givande dag även om jag inte mådde så bra.

Ett och ett halvt år

Det är så länge jag och min älskling varit tillsammans just idag.

Efetrsom vi var lite sega i starten så har vi egentligen varit tillsammans lite längre, men vi räknar från Brännbolls turneringen i Korskrogen 2006. Enklast så.

Tyvärr är han ju inte hemma så vi kan mysas på denna dag, men vi får ta igen det i helgen istället.

Han åkte till Boden i söndags för att göra Lumpen. Han ville inte, men jag hoppas att det går bra nu ändå. Det måste bli en stor omställning, fast han är ju iaf van att va hemmifrån. Och jag är van vid att han är borta, även om det kommer va jobbigt ändå ibland.
 
Så, Grattis till oss haha.  

Älskar dej♥


Utgång

Åh jag hoppas verkligen att det blir en rolig kväll. Men eftersom det är så många jag känner som ska ut så borde det bli bra. Jag längtar.

Nu ska jag börja göra mej iordning, enda problemet är att jag inte vet va jag ska ha på mej. Men det är väl som vanligt det.

Många man ska gratta ikväll nu, men framförallt Karin som fyller just idag. Grattis gumman.
Sen kan jag ju räkna upp dom andra som fyllt den här veckan, Rikard, Rebecca, Olov, Fanny, Frida, Martina och Magnus.

Hoppas alla får en lika rolig kväll som jag ska ha.

Fiasko

Arrrgh....Blir så less när jag tänker på hur balen ryktas att bli. Hur kan man ens komma på tanken att vi efter maten ska åka i bussar tillbaka till Ljusdal och gå på Stadt?! Vem vill göra det på sin bal? Själva grejen är väl att det ska va en speciell kväll bara för oss som är där, annars är det ju ingen mening att sy upp en fin klänning, köpa skor, fixa håret och hela rasket.

Jag önskar att jag hade mer ork just nu, för då skulle jag gärna va med i balkommittén så man kan påverka. Men tyvärr så har jag inte den orken. Den "skolfria" tiden man har är ju itne speciellt skolfri med tanke på alla läxor som lärarna prackar på oss. Och resten av tiden vill man kunna roa sej lite på, hur ska man annars klara det?

Jag vet att det blev ett argt inlägg, men är det nån som är med i kommittén som läser det så vill jag att dom ska veta precis hur jag känner. Och jag vet att det är många fler än jag som känner precis likadant.

Ja må dom leva....

Ja må dom leva, ja må dom leva uti hundrade år...

Idag fyller Fanny 19 år och i helgen ska vi fira lite. Min lärare Staffan fyller också år idag så vi sjöng så vackert för honom imorse.

Jag längtar till min födelsedag nu bara för att det är så sjukt många jag känner som fyller just den här veckan. Fast egentligen så fyller jag på en ganska bra tidpunkt. I år gör det inget alls, men i fjol kändes det eftersom alla fyllde före mej. Och ändå fyller jag 17 april. (Kom ihåg det haha)

Iaf, Grattis och massa födelsedagskramar till er ♥

Dåligt

Usch, vilken fruktansvärd träning. Och då menar jag inte att det va tungt och jobbigt, utan tvärtom. Det va precis så illa som Fanny och Haräng beskrev från förra veckan. Konstiga övningar som inte gav någonting. Kommer aldrig mer gå dit igen.

Jag vill åka och shoppa. Är så sugen + att jag inte vet va jag ska ha på mej i helgen. Men det löser sej väl. Synd bara att vi har sånt litet utbud här på köpingen.

Nu ska jag kolla på One Tree Hill och sova. Natti natti

image18

Bla bla...

Det gick bra ändå på matchen igår. Visserligen oavgjort, men det är bättre än att förlora vilket de såg ut att göra. Men det är ju en av anledningarna till att jag älskar sporten, de snabba vändningarna. It isn't over 'til it's over! Vadsomhelst kan hända på bara några minuter. Jaja, nog om det.

Träning ikväll igen. Hoppas att det är roligt. Har ganska låga förväntningar eftersom jag hört ryktas att det va värdelöst förra veckan, men det är gratis och man kan ju ge det en chans.

Imorgon ska jag börja med mitt projektarbete har jag tänkt. Ska kanske redan ikväll skriva en lista med saker jag ska ta reda på och vilka jag ska prata med.

Gud vilket tråkigt inlägg det blev, men ni får ju skylla er själv om ni läser haha.

Ciao!

Handboll

Åh va jag saknar den sporten.

Vi va verkligen dåliga, men gud så roligt vi hade! Spelet var snabbt och hårt. Tuffare sport kan man ju leta efter. Det är mycket närkamper, hårda skott och absolut inga skydd. Säj en hockeyspelare som skulle klara det.

Åker på en liten nostalgi-tripp varje gång jag ser en match på tv. Ibland kan jag inte ens kolla för att jag saknar det så mycket.

Synd bara att Sverige spelar så dåligt ikväll. Men jag hejjar på!

MF

Hur svårt kan det va att hitta artiklar om produkter? Men jag lyckas inte bra i alla fall. Skitsaker!

Önskelista

Jag vill:

..ha en ny garderob. (Både en som man hänger in kläderna i, för min är så liten, och lite nya fräscha vårkläder)
..att J ska slippa lumpen
..åka utomlands
..att skolan ska va slut
..ha ett jobb (jag vet jag vet, det kommer inte bara komma nån och erbjuda mej ett jobb sådär out of the blue men ändå)


Det är mycket mer jag också vill ha...Mycket vill ha mer som det heter.

Träning

Imorrn kommer jag definitivt ha träningsvärk. Och en dålig hårdag. Känner det på mej för mitt hår bli alltid konstigt när jag tvättar det på kvällen.

Det va skönt att ha kommit igång med träningen igen. Nästa pass är på onsdag. Kanske ska lägga in ett på fredag också, det finns ett spinningpass på 45 min då. Eftersom det blir utgång i helgen kanske man borde förebygga lite extra.

Take me away

Usch jag orkar inte! Läxor och arbeten i mängder. Fattar inte hur jag ska hinna. Det är en sak att bara göra arbetena, men med de krav jag har på mej själv duger det inte med att "bara" bli godkänd. Jag vet att jag har det lätt för mej och att jag inte borde klaga, men just nu känns det som om i princip hela min värld snart kommer att rasa samman och jag har ingen som helst aning om va jag ska göra för att förhindra detta.

Jag vill att någon bara ska ta mej härifrån. Bort från alla måsten och all stress. Jag behöver ombyte. Nya människor, nya ställen, nya måsten....

Under

Hittade en jättesöt babydoll slip på Forever21.com. Jag vill ha nya underkläder och en sån har jag tittat efter länge. Nån som vet nån butik som har liknande? Jag vill gärna prova innan jag köper något. Den fanns i ljusrosa också men det syntes sämre på den bilden hur den säg ut.


image17

Schemalägga

Det nya schemat börjar idag. Det är ungefär lika som förra terminen, fast lite bättre. Så jag är mycket nöjd.

Har bara en timme idag faktiskt så måndagar ska bli min "att-göra-dag". Det betyder att jag inte får söla framför tv:n eller hitta roliga sidor på internet med massa fina smycken och kläder förrän jag verkligen gjort det jag ska. Upp till bevis om jag kan hålla nyårslöftet nu!

Tror jag ska göra en lista på va det är jag ska göra när jag kommer hem. Stryka är en av sakerna. Mamma har varit på mej i över en vecka nu och om jag inte gör det snart så kommer hon att bli galen.


Goodiebag

Haha jag gillar tävligar. Enda nackdelen är att jag aldrig vinner. Men det är bara att fortsätta försöka. Hittade en där man kan vinna en liten goodiebag och det vore ju trevligt. Vad det än är i hoppas jag att det kan lysa upp lite i vintermörkret. 

Det är bara att gå in på Åsa.S blogg Glansig yta och va med ;)

Vårjacka

Hade världens myskväll i torsdags med älsklingen. Det va faktiskt min julklapp till honom vi utnyttjade.
Vi började med middag på Michele's, sedan bar det av till Romerska. Helt underbart! Om ni aldrig varit där rekommenderar jag det verkligen.

Måste börja kolla på vårjacka snart. Jag behöver en som man kan ha på sommaren också, som när man ska ut och vill ha nåt över. En skinnjacka är perfekt då, men jag har inte hittat nån jag kan ha. Dom flesta är för korta för mej tyvärr. Jag har hittat två söta kappor på H&M, men jag vet inte hur de passar att ha på sommaren. Man kanske vill ha nåt kortare då. Aja, dom finns i både rött och svart båda två iaf.

 
 

Dansa min docka

Afrodans... hur kul som helst! Svettigt och jobbigt, men värt det. Väldigt mycket folk så man både fick och delade ut nåt slag. Luften därinne blev fuktig och varm, precis som en bastu. Fönstren var alldeles igenimmade. Men som sagt, det gjorde inget. Får se nu om jag ska köpa ett klippkort eller inte.


Sitter på skolan nu och ska snart ha min hat-lektion. Usch!


Sötnos

Har lite dåligt samvete. J lovade att bjuda mej på middag någon dag den här veckan. Nu ville han göra det imorrn, och så tackar jag nej bara för att jag ska träna. Det här med afrodans har jag ju längtat efter att prova på, och va är då bättre än att gå en gång när det är gratis? Men samtidigt så har han aldrig varit så gullig och erbjudit sej att laga mat heller. Han sa iofs att det inte gjorde nåt och att vi kan ta det en annan dag ist, antagligen onsdag, men jag kan ändå inte rå för att jag mår lite dåligt över det.

Jag är en överanalyserande människa, så är det bara. Endera får jag acceptera det eller så måste jag ändra på mej. Jag tror jag väljer det första alternativet, tills vidare. Det är andra saker som ligger högre på min prioriteringslista över saker jag ska förändra hos mej själv.


Älskar min sötnos så mycket  ♥


Nyttig

Får panik över projektarbetet. Det finns ingen chans i världen att det kommer blir bra. Men blir jag godkänd så är jag nöjd, man måste ju ha skiten för att få ett giltigt avgångsbetyg.

Imorgon ska jag hänga på Kristin och Martina på Afropowerdance. Det ska bli roligt, har velat prova länge men det har inte blivit av. (ska jag va ärlig så har jag inte vågat gå dit själv bara) Lär ju inte kunna gå på hela veckan efter det, har aldrig varit så otränad som jag är nu. Men det är ju det som det ska bli ändring på :)

Nu ska jag gå och göra mej ett litet fruktfat och kolla på Idrottsgalan.

Pusspuss

Sovmorgon

Jag älskar sovmorgnar! Speciellt när älsklingen är hemma så man har nån att mysa med♥

Har bara en lektion idag, tror att jag ska gå på den. Men det vore skönt att slippa. Känns onödigt att traska i en halvtimme dit en sedan hem igen bara för en timme svenska. Vi kommer säkert inte göra nåt speciellt heller eftersom det är sista B-lektionen och vi börjar på C-kursen nästa vecka. Hmm, får se.

Ska ringa Romerska idag och boka tid åt mej och J. Hoppas dom har nån den här veckan.

Nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta håret ifall jag bestämmer mej för att gå.

Jag vill, jag vill..

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Åh jag vill vinna! Bamboo-örhängen är såå fina!

Gossip Girl

Åh den serien är bra! Bästa sedan OC. J laddade ner de första sju avsnitten och nu vill jag bara ha meeer. Överklass, skandaler, bråk och skvaller. Love it!

Sedan J kom hem har jag umgåtts med honom ganska konstant. Idag tvingade jag ut honom för att få lite luft och ljus, något jag är i stort behov av. Och tvinga var verkligen ordet. Finns det någon som är mer omöjlig än honom när det gäller saker han inte vill göra? Okej, tyvärr känner jag fler som är så. Jag förstår inte va det är som är så svårt. Man måste väl kunna offra sej ibland att göra saker som andra vill, man kommer ju få tillbaka det. I förhållanden måste man kompromissa, that's it! Hoppas det finns nån som håller med mej iaf.


Girl-power

Vilken härlig tjejkväll vi hade igår! Fanny och Madde kom förbi vid åtta. Vi gjorde i ordning lite snacks och började titta på Mångalen. Vi hann se en halvtimme innan sandra ringde och vi skulle hämta henne. Vi bestämde mötesplats men när vi kom dit fanns ingen Sandra där. Efter 10 min- en kvart kom vi på att vi skulle nog ringa henne. Men alla 3 hade glömt sina mobiler! Vad är oddsen för det?

Iaf åkte vi hem och hämtade mobilerna (som Sandra ringt ganska mycket till under tiden) och sedan gjorde vi ett nytt försök. Denna gång hittade vi varandra. Sedan kom Fanny ( som var chaufför) på att det är kul att åka runt runt i rondeller, så det gjorde vi några gånger. Sedan åkte vi hem till mej igen. Vi pratade och pratade och...pratade. 

Marcela ringde Fanny och va jättearg för det va några fjortisar på deras parkering som gick och kände på alla bildörrarna och sedan satt på hennes bil. Vi begav oss ditåt. Hon ringde igen innan vi hunnit fram och sa att det va tre stycken som hade snott hennes antenn och sedan sprungit iväg. Marcela kom ut och mötte oss och sedan började vi vår spionrunda. Ja ni, roligare kväll va det längesen jag va med om! :)

Tack så mycket tjejer ♥
image14

Burn

Trodde inte att det va såhär illa. Jag som aldrig nånsin bränt mej förut (förutom när jag va 8 år och vi va utomlands), går och bränner mej i ett j'vla solarium. Va less jag blir. Är knallröd och det kliar så jag håller på att bli tokig. Och inte går det att klia heller för det gör så ont, iiisch!

Hade på mej dom nya jeansen idag. Trivdes väldigt bra i dom, alltså kan jag va nöjd med det köpet också. Va lite osäker på om dom skulle va för trånga i midjan för att ha en hel dag, men det va dom verkligen inte så det va nog tur att jag köpte 26:orna.


image13
 (ser lite konstigt ut eftersom det ligger ett annat par under på orginalbilden)

Blind eller döv?

Om man var tvungen att bli något av det, men fick välja, vad skulle man ta då? Jag är rätt säker på att jag hellre skulle bli döv isf. Man kanske inte ska säga hellre, men av två onda ting....

Jag kan inte tänka mej att inte kunna se något, att famla i mörker hela dagarna. Nog för att det vore en stor omställning att inte höra heller, men för mej skulle det va en lättare omställning. Att aldrig kunna se någons ansiktsuttryck när de pratar med en, att aldrig kunna se alla fantastiska platser som finns.

Hur skulle du välja?

Grattis

Oh just det, måste ju säja grattis till Haräng och Anna som äntligen tagit körkort. Fick faktiskt skjuts hem av Anna idag. Inget farligt hände va lite orolig där ett tag (eller nej det va jag verkligen inte.) Det va snällt av henne, tack så mycket :)

So tired

Usch, skolan suger verkligen musten ur en. Nu är jag trött, har ont i huvet, är rastlös och det bränner på kroppen. Jag, min dåre, som trodde att det skulle lagt sej lite idag. Jag tror det nästan blivit värre. Är knallröd över hela bröstet, det svider och bränner. Jag som är van att va kall. Det här är obehagligt.

Skit!

Sötnosar

Måste bara skriva ett till inlägg innan jag lägger mej. Måste ju upp tidigt imorrn för första skoldagen, börjar 8.50.

Är man inte bra på att ta bilder själv så får man sno från dom som har eller, i det här fallet, be om dom. I lördags efter tjejkvällen kände jag att jag saknade några nytagna bilder på mina sötnosar. Eftersom Isabell hade varit framme med sin kameramobil både lite nu och då så bad jag henne skicka några. Och snäll som hon är så gjorde hon det. Här är ett smakprov:

   

Den första är på mej, Marcela och Fanniie. Den andra på Isabell och Madde och den sista på oss allihopa som ni ser. Den tycker jag är härlig. Och visst är vi snygga? ;)

Nu ska jag krypa till kojs. Va och solade idag och det bränner lite på rumpan så jag kanske får ligga på mage. Det som jag hatar. Nä jag får nog härda ut. Hoppas att det är bättre imorrn.

Natti natti allihopa! Sweet dreams ♥

Vem klär du dej för?

Jag såg en fråga på någons blogg som löd; Vem klär du dej för, killar eller tjejer? (som tjej alltså). Då började jag tänka. Det första självklara svaret är ju att jag klär mej för min egen skull. Men det är nog inte helt sant. Jag vill ju att folk ska tycka att jag är snygg, eller klär mej snyggt iaf.

Ju äldre jag blivit desto mer för min egen skull är det, men samtidigt har jag blivit mer modemedveten. Det där säjer emot sej själv men oim jag säjer såhär: jag kanske är lika , eller t.o.m mer, medveten om va jag har på mej, men jag har på mej saker jag tycker är snyggt utan att tänka lika mycket på vad andra tycker.  

Det är också skillnad på vart man är, i skolan, på stan eller på krogen. När man ska på krogen kanske man klär sej lite mer för killar. Det är roligt att känna sej snygg och sexig när man är ute. Även om man har pojkvän är dey roligt att få lite uppskattning från andra killar också, känna att man är "still in the game". Sen är det skönt att inte har så mycket kläder på sej ute eftersom det alltid är så varmt på dansgolven.

Jag är iaf ingen som förändrat stil ganska totalt bara för att jag skaffat mej pojkvän. Jag är fortfarande fåfäng, sminkar mej fortfarande även om jag bara ska ner på och handla mjölk. Det gör jag för min skull, för att jag gillar att känna mej fin. Sen vill jag såklart också att min pojkvän ska kunna tycka att han har en fin flickvän. Jag kommer aldrig bli en sambo-sunkis, jag skulle inte må bra så.

Jag vet inte riktigt vad jag drar för slutsats av allt detta, men jag vet att jag tycker att alla ska klä sej som dom trivs¨. (Med det har jag inte sagt att jag också gillar att kolla på folk och kommentera deras kläder och stilar med mina kompisar så lite dubbelmoral har man ju. Men det tycker jag att man får ha så länge man inte sårar någon p.g.a det)

Stolt

Mitt mål för igår fungerade faktiskt (nästan). Idag har jag gjort upp ett schema som jag hittills följt också. Det är inte utan att jag känner mej lite stolt över mej själv.

Måste också säja att det gått bra när J är borta också. Kanske för att han åkte två dagar senare än han brukar, men ändå. Det är små personliga vinster som dessa som jag måste lära mej att fokusera på.

Nu ska jag börja göra mej iordning, kanske käka något, innan jag ska träffa tjejerna på köpingen. Marcela åker till Uppsala imorrn så det blir en liten avskedsfika. Efter det har jag några ärenden att uträtta innan jag ska hem och plugga lite igen.

Jag är väldigt glad över att vi fick två extra lediga dagar den här veckan. Det behövdes, så tack så mycket Sten!

Ikväll bär det av till Delsbo för att träffa sömmerskan som ska sy min balklänning. Hoppas det går att göra den som jag vill.

Kasper Baltsar och Melker

Sovmorgon idag. Vaknade 12.20 och det är inte vanligt för att va jag. Men det va skönt.

Imorgon ska bli min första "ta-mej-för" dag. Då ska jag gå upp vid 9 för att hinna med en massa. Och jag ska klara det, för funkar det inte imorgon så kommer det inte funka alls.

Förresten så såg jag att det är tre stycken som har namnsdag idag, Kasper, Baltsar och Melker. Varför det liksom? Det finns ju massor av dagar med bara ett namn. Sedan är ju inget av dom speciellt vanligt heller. Skumt.

Mina tjejer

Träffade tjejerna ikväll. Kände att det va längesen. Har saknat dom.

Marcela, Isabell och Fanny satt och drack och snackade skit som vanligt när jag kom. Det är alltid mycket prat när vi träffas. Det är skvaller, gamla minnen, nya minnen, ja allt mellan himmel och jord. Ofta är vi väldigt oseriösa, men vi har väldigt roligt. Madde kom lite senare och sen drog vi ner på GKs. Kom på roligaste party-grejen. Den får vi köra fler gånger! Även om jag va nykter och åkte hem när dom andra gick in på Stadt så va det en väldigt trevlig kväll.

Pratade med J som inte kunde sova. Stackarn hade försökt sedan halv tio. Hoppas det går bättre nu.


Saknar dej sötnos ♥


Lite onyttigt vetande

Namn - Anna Carolin Åkesson
Födelsedag - 17 April.
Hemstad - Ljusdal
Ögonfärg - Gråblå.
Hårfärg - Mörk
Längd - 1.70
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt.
Stjärntecken - Vädur
Skostorlek - 39.
Är dina föräldrar skilda - Nej.
Skor idag - Svart stövlar (Fast just nu = Tofflor)
Det första du tänker när du vaknar - Oh no

FRAMTID
Namn på barn - Linnéa Ottilia (eller Olivia) Det var vad jag och J kom fram till förut iaf
Vad vill du bli när du blir gammal - Lycklig
Drömjobbet - Hmm ?.

FAVORIT
Mat - Fågel, fisk, köttfärs, kött ibland
Sport - Handboll
Djur - Katt tror jag
Glass - Hallonsorbet
Nummer - ?
Tuggummi - Extra peppermint
Helgdag - Lördag.
Årstid - Sommar.
Tandkrämssmak - vet inte.
Radiostation - P3

HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån - Nej.
Skolkat - Ja.
Sovit utomhus - Ja.
Gråtit i skolan - Ja.
Spytt i skolan - Ja.
Velat bli modell - Möjligt
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Ja.
Sett en död människa - Nej
Använt droger - Nej.
Ätit sushi - räknas en liten minitugga från Fannys tallrik? Isf ja.
Retats - Självklart

THIS OR THAT
Cider/öl - Cider.
Pepsi/cocacola - Ingendera
Mc Donalds/Burger king - Burger King
Choklad/vanilj - Vanlij.
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar.
Kött/veg - Olika dagar
Tv/film - Båda.
Gitarr/trummor - Gitarr.
Adidas/nike - Adidas.
Kinesiskt/mexikanskt - Både och
Kakor/paj - Kaka.
MTV/VH1 - MTV.
Blind/döv - Döv.

KAN DU
Gå ner i splitt - Nej, men jag skulle gärna kunna
Skriva med båda händerna - Njae

Blåsa en bubbla - Ja.
Ha dina ögon i kors - Ja, tror det.
Nudda näsan med tungan - Nej.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET
Du pratade med i telefon - J.
Du skrev med på msn: Martin.
Du kramade : Mamma.
Du skällde på : J tror jag.

SENAST
Skrattade - Idag
Grät - Nyårsafton.
Filmen - Vet inte va den hette
Tuggade tuggummi - Idag.
Drog ett skämt - Vet inte.
Sjöng en sång - Igår eller imorse, kommer inte ihåg riktigt

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - En tänd gatlykta, vårt staket och lite träd.
Lyssnar du på musik just nu - Nej.
Vad har du på dej - Mysisar, orange tröja och tofflor.
Vad är det på din musmatta - Något konstigt mönster

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - Ja.
Ljugit om din ålder - Ja, fast inte seriöst.
Bråkat utan anledning - Ja, antagligen lite för ofta. Men nu är det slut med det! (Ett tag iaf)


HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol - Ja.
Rökt - Nej.
Shoppat - Ja, senast idag.
Haft sex - Ja.
Skejtat - Nej, har aldrig någonsin gjort det.
Bakat - Nej.
Motionerat - Ja.
Solat - Nej.


Dagstripp med shopping

Det blev en tripp till Sundsvall idag. Faktiskt en väldigt givande sådan. Hittade både det ena och det andra, bland annat ett par jenas med rätt hög midja. (Sedan jag köpte ett par sådana i somras har jag väldigt svårt för att använda mina andra med låg midja. Siluetten blir snyggare och man behöver inte oroa sej för att visa för mycket när man sitter ner) Tyvärr hittade jag inte några med knappar som passade, men det kanske kommer mer längre fram.

Köpte en kofta, tunika och ballerinaskor på rea. Jag som aldrig hittar något på rea. Helt otroligt, men bra!

Jag är väldigt nöjd, men också trött. Klev ju upp före 7 så vi skulle komma iväg vid 8. Det är inte så bara att bo 15 mil från närmaste (lite större) stad.

Appropå jeansen, dom va i storlek 26. Det måste vara något fel på dom. Jag provade först 28 som jag brukar ha, och dom satt bra men eftersom jeans har en tendens att gå ut sej så tänkte jag att det vore bra att prova en mindre storlek, 27. Det va ingen skillnad alls. Så till slut blev det då ett par 26:or. Jag kan ju i alla fall låtsas att jag gått ner lite haha.

Nä nu blev jag nog lite tjatig, kanske ska gå och kolla på slutet på Reine & Mimmi i fjällen.

Längtan

Såg en film för någon dag sedan där dom var på semester. Solen strålade och de låg vid en pool med en drink i handen och massa färsk frukt bredvid. Snacka om härligt! Just nu längtar jag så otroligt efter sommaren. Värme, bad och härliga sommarnätter. Åhh!

Skulle helst åka bort någonstans nu på en gång. Men man får väl nöja sej med att drömma. Innan studenten ska vi iaf åka nånstans, det har vi pratat om länge. Bara man får tag på nån billig resa till ett ställe som har sol, bad och bra kvällsnöjen. Har redan börjat spara till det. Det kommer att bli härligt!

Nyårslöften

Gud va snö det har kommit sen igår, och det verkar inte ta slut än. Hoppas att det är bättre imorrn för annars blir det ingen shopping-resa till Sundsvall och det vore tråkigt.

Ja, det va ju det där om mina nyårslöften. Som sagt har jag väl två stycken som jag verkligen ska kämpa för att hålla. Det första är att jag måste börja ta mej för. Alltså inte ta för mej, utan nä jag säger att jag ska göra en sak, t.ex. sätta mej ner och plugga eller ringa nånstans, då ska jag verkligen göra det också. Jag är verkligen sämst på det, men jag ska försöka!

Det andra är att jag inte ska ta åt mej lika mycket. Jag har en tendens att göra det. Vrida och vända på saker och tro att folk menar något dumt om mej fast det inte är så. I och med detta så hoppas jag att mitt humör blir lite jämnare också.

Träna är nåt jag måste börja med igen också, men det är inte så svårt eftersom jag tycker om det. Fast det gäller ju att ta sig för haha. Bara jag håller mej frisk.

Nu hoppas jag att jag ska kunna hålla det här så länge som möjligt.

Måste börja plugga lite nu, eftersom jag sagt att det är det jag ska göra idag.

Första dagen..

..på det nya året.

Trevlig kväll igår. Mat och massa folk i Nor. Dans, lekar och grejer. Men jag kände att jag skulle ångra mej om jag inte var med min älskling på tolvslaget, så när Sandra skulle åka passade jag på att följa med henne. Värsta fyrverkerierna, hur fint som helst.

Nyårslöften har jag också, 2 viktiga och minst en hundra andra. Hinner inte skriva mer nu så jag återkommer om dom.


J, jag älskar dej av hela mitt hjärta och jag hoppas att detta blir ett bra år för oss

RSS 2.0