Girl-power

Vilken härlig tjejkväll vi hade igår! Fanny och Madde kom förbi vid åtta. Vi gjorde i ordning lite snacks och började titta på Mångalen. Vi hann se en halvtimme innan sandra ringde och vi skulle hämta henne. Vi bestämde mötesplats men när vi kom dit fanns ingen Sandra där. Efter 10 min- en kvart kom vi på att vi skulle nog ringa henne. Men alla 3 hade glömt sina mobiler! Vad är oddsen för det?

Iaf åkte vi hem och hämtade mobilerna (som Sandra ringt ganska mycket till under tiden) och sedan gjorde vi ett nytt försök. Denna gång hittade vi varandra. Sedan kom Fanny ( som var chaufför) på att det är kul att åka runt runt i rondeller, så det gjorde vi några gånger. Sedan åkte vi hem till mej igen. Vi pratade och pratade och...pratade. 

Marcela ringde Fanny och va jättearg för det va några fjortisar på deras parkering som gick och kände på alla bildörrarna och sedan satt på hennes bil. Vi begav oss ditåt. Hon ringde igen innan vi hunnit fram och sa att det va tre stycken som hade snott hennes antenn och sedan sprungit iväg. Marcela kom ut och mötte oss och sedan började vi vår spionrunda. Ja ni, roligare kväll va det längesen jag va med om! :)

Tack så mycket tjejer ♥
image14

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0