Real Housewife of Ljusdal

Idag är det hemarbete som gäller. Håller som bäst på att bara nåt liknande cafécookies. Hoppas dom blir goda för dom var verkligen enkla att göra. Sedan tänkte jag ta mej för att städa lite så mamma slipper ikväll eller imorrn. Duktig Carro. Synd att man inte har de tillgångarna att man kan leva som en riktig "housewife". Åtminstone när man är ledig. Skulle verkligen inte ha nåt emot att kunna shoppa, gå på spa och bara njuta dom här dagarna. Men det skulle nog bli lite trist i längden.

Är jättetrött. Vet inte riktigt varför, men det kan vara träningen som gör det. Det är väldigt skönt att ha kommit igång litegrann, men jag måste nog vara lite försiktig för igår när jag kom hem mådde jag illa och kunde inte äta någon middag efter träningen. Var nära att svimma också, men det blev lite bättre sedan och jag kunde åka iväg till Matpunkten och vara med på stängningen iaf.

Längtar till imorrn. Då bär det av till Sundsvall med Mamma. Antagligen kommer vi hem ganska sent, då vi inte kan åka förrän mamma är klar med klippning/slingningen. Hoppas att man hittar något roligt till sommaren. Om inte annat skulle jag behöva ett par till nya jeans, nu när jag börjat använda såna igen. Synd att dom ska vara så förbaskat dyra bara.

Nä nu blir det lite lunch innan kakorna är klara och städningen ska börjas.

Fullbokat

Oj oj, helt plötsligt blev hela nästa vecka fullbokad. Matpunkten måndag onsdag och fredag, Lassekrog tisdag onsdag torsdag. Men det är perfekt. Mer pengar, mer erfarenhet. Jag lär ju va helt slut till helgen, men då är det student och cruising. Kommer antagligen att missa studenttåget, vilket är väldigt synd. Fast det är sånt man får ta som vikarie.

Är så otroligt glad att jag har jobb i minst 2 månader framåt, vet inte va jag skulle tagit mej till annars. Får se vad det blir efter sommaren. Förhoppningsvis något nytt, för jag orkar nog inte stanna kvar här. Men man ska ju aldrig säja aldrig. Tyvärr i det här fallet.

Idag blir det träning med Marcela, sedan matpunkten för stängning. Undrar hur det blir med träningen nästa vecka. Hoppas jag tar mej för de dagar jag har tid iaf. Kanske måste köra tidigt på morgonon eller sent någon kväll. Men det ska nog gå bra. Beach 2009 haha.


Balen

Härligt väder även detta år. Vilken tur de hade. Även om många klagar på att det är svettigt så är det mycket värre med regn och rusk.

Jockes syster tar studenten och var jättevacker på balen. Synd bara att hon hatar att le på kort. Först hade de fotografering på hembygdsgården i Färila, Jocke Johanna och Jonas. Blir säkert underbara kort. Jag fick hoppa in med  Jocke på slutet så jag hoppas att det kanske blev ett bra som man kan beställa. Har ju nästan inga kort på oss tillsammans. Ganska skumt med tanke på att det snart är tre år sedan vi blev tillsammans.

Iaf var det roligt att kolla på alla vackra klänningar, frisyrer, bilar och kostymer. Lite tråkigt för dem att inget band spelade och att alla åkte till Ljusdal för att gå ut efteråt. Bal är man ju bara på en gång och på krogen kan man ju gå närsomhelst. Vissa ville säkert ut, men fortfarande synd för de som velat stanna kvar.

För oss blev det grillning och Torön senare på kvällen. En vacker sommarkväll som det var. Underbart.

                                                                                                Johanna                                                             Johanna och Lars                                                      



                                       

Johanna S                                                     Linda och Christian



                                              

        Linn                                                             Madde med kavaljer

RSS 2.0