At home

Nu är jag hemma igen. Har iofs varit det sen i fredagsmorse, men datorn har konstigt nog inte lockat speciellt mycket.

Turkiet va underbart! Sol och bad och massa härliga människor. Det va skönt att komma härifrån ett tag. Men det va rätt skönt att komma hem igen också faktiskt.

Jag hade inte med mej kameran så hos mej finns det inga bilder, och de andra två har ännu inte laddat upp sina. Jag hoppas att dom gör det snart.

Jag skulle gärna åka tillbaka till Alanya någongång, fast kanske hellre i ett större gäng än bara tre stycken. Inte för att det va något fel på våran resa, men manmåste ju variera sej lite.

Idag blir det städning för fulla muggar.

Onsdag

Jag är förkyld! Och imorrn åker vi...

Jag ber till gud (eller nån annan högre makt) att jag mår bättre imorrn. 

Ikväll klockan åtta kommer min älskling äntligen hem iaf. Jippie! Han köpte en flygbiljett för att komma hem tidigare för att träffa mej (det är iaf va jag intalar mej själv). Det blir mys hela kvällen och natten innan tåget går imorrnbitti.

Det ska bli underbart att komma bort lite, synd bara att mina förkylningar alltid har så dålig tajming. Nä nu ska jag kurera mej och packa lite mer. Ciao.


För jag har tagit studenten....

Åh va underbar den här veckan har varit. Perfekt väder, härliga kompisar och såklart; ingen mer skola!

Det va skönt att va bland de tre sista klasserna att gå ut på trappan, och jag tyckte så synd om alla som ftått på gården och väntat på oss så länge. Det va stekhett!

Jag fick massa blommor, och andra presenter när jag kom hem. På flaket hade vi hur kul som helst, va inte tysta en minut. Lovely!

Idag ska jag och Fanny på Marcelas studentmottagning. Det blir nog trevligt.

Tack allihopa som gjorde den här veckan, och speciellt studentdagen, så minnesvärd. Ni är bäst!

...fy fan va jag är bra!


Usch

Jag saknar honom så förbannat mycket. Jag hatar det här. Hatar, hatar, hatar!

Det här är min vecka, det är min student och det är meningen att jag ska ha roligt. Men när allt överskuggas av att han är borta är det inte så enkelt.

Fy fan va jobbigt det är.


Fest

Igår va det Nore som gällde. Mycket folk och mys på hög nivå, men inte så mycket mer. Blev halvt uppäten av alla mygg så jag va tvungen att åka därifrån. Hamnade på åsen med Martin och hans skogs-/djurvårdspolare. Inte så mycket drag och jag kände mej rätt bortkommen, men det va bättre än att bara åka hem.

Fick skjuts av Erik och Jonsson sedan när jag va påväg hem.

Ikväll blir det mer fest. Grillning hos Malin och sen beach-party. Härligt!

Bal

Just det, igår va det vår studentbal. Otroligt roligt. Mycket ont i fötterna med skavsår och allt, men det gick ändå.

Alla var så vackra och på bra humör. Kändes konstigt att se alla man gått med i 3 år eller mer så uppklädda och fina. Alla såg så vuxna ut.

Idag är jag helt död, men jag tror att det kommer efter lite från resten av veckan också. Kanske lägger upp några bilder lite senare om jag orkar.

RSS 2.0