Amor Vincit Omnia



Kärleken övervinner allt.


Okej, det jag pratar om är inte min kärlek till Jocke, min familj eller vänner. Inte nu. Nu pratar jag om glaskollektionen som Efva Attling har gjort för O rrefors. Den är helt underbar. Skulle jag gifta mig nu skulle den vara perfekt att ha på bröllopet. Eller att få i bröllopspresent då det kanske är lite saftigt pris för något man önskar sig bara ändå, ca 1200 kr/par. Men man kan ju få drömma sig bort lite. De finns som champagne-glas/cuope, martini och vinglas. Beautiful.

I'm so happy

Jajjemen, idag är jag glad. Dels så är det underbart väder ute, dels har jag världens bästa pojkvän, dels ska jag till Stockholm nästa vecka. Wihoo.

Jobbigt att jag inte kan följa med till fjälls med grabbarna för det hade varit underbart, men när inte det går så kanske jag blir kvar i Stockholm lite längre ist. Om jag får bo hos Malin eller Fanny då vill säja, för ingen av dom vet om mina planer ännu haha.

Sundsvall igår med Emelie blev supertrevligt. Som alltid när vi ses. Blev en jeansjacka, ett didem, solglasögonfodral, bh och en lampa till köket. Hamnade dessutom i värsta polispådraget när vi skulle hem. Det hade tydligen varit någon biljakt och sen hade polisen kunnat stoppa dom genom att köra in i en snödriva. Jag har aldrig förr sett någon bli uppressad mot en polisbil och som polisen satt handklovar på. Lite häftigt måste jag säja. 

Nä nu blir det lunch och sedan kanske lite mys med Marcela på kyrksjön.  

Tomorrow, tomorrow...

Sundsvall imorgon och dejt med Emelie. Ska bli roligt att träffas och samtidigt kanske hitta nåt fint. Blir antagligen utgång i helgen och då är nåt nytt alltid välkommet.

Nya jeans är nåt jag är väldigt sugen på. Har inte hittat några som suttit sådär perfekt, såna som man alltid känner sej snygg i, på länge. Och dom jag har börjar bli så slitna att man nästan skäms för att ha dem haha. Men det viktigaste är ju att få träffas och prata. Som jag sagt förut är vi väldigt dåliga på att bestämma nåt, fast vi bara bor 6 mil ifrån varann. Skärpning.

Måndagsbarn

Okej, det är nåt jag verkligen inte är. Början på en ny vecka. Nä ingenting för mej.

Va i backen igår med Marcela. Skönt att va ute och göra nånting, inte bara ta en promenad. Hoppas på att åka till Kajevall nåting snart också. Vore så kul att åka madrass, dricka choklad och grilla krov.

Nä nu ska jag göra lite lunch, ta en dusch och sen ta tag i sökandet igen. Går nog lättare om jag känner mig lite fräschare. Hopefully.

Screw it

Humöret blev lite bättre ett tag, men sen blev det sämre igen. Har stor lust att verkligen skita i allt nu. Inte bry mej om någon annan än mej själv, skita i min feghet och bara dra iväg. Tyvärr är jag alldeles för försiktig för att verkligen göra nåt sånt. Tänker alldeles för mycket. Screw it.

Så, nu känns det lite bättre iaf. Bra att bara få spy ur sej allt ibland. Ikväll är jag faktiskt lite sugen på att gå ut. Inte ut-ut, utan dra nånstans och ta en öl eller ett glad vin, sitta och prata och bara ha det skönt. Får se om jag får nån med mej, men jag tvivlar. Aja, det blir som det blir.

Bad mood

Fredag.

Jag har ingen bra dag idag. Är på riktigt dåligt humör, men hoppas på att det blir bättre efter lunch. Tycker lite synd om mamma som hamnar mest i skottlinjen. Men hon får skylla sej själv som inte låter en vara när man inte är på humör. Hon borde veta det efter 20 år tycker man.


Happy birthday grandma'

Mitt i veckan, men det känns som lördag. Antagligen för att hela familjen var lediga idag för att kunna gratta mormor.

Det gick bra och var trevligt. Jag smet ut ett par gånger för att kolla lite på stan och lämna ett cv. Hittade en jättefin klänning på Gina, men tyvärr var min rumpa alldeles för stor för den. Eller så va klänningen för liten. (Felsydd enligt mej)Provade även en jeansjacka som satt rätt bra. Är sugen på en sån till våren, men är inte helt hundra på hur jag vill att den ska se ut. Men än är det ju inte väder för sånt, så jag kan fortsätta fundera lite.

Träffade också på Anders och pratade skit en liten stund. Det va trevligt.

Det enda otrevliga den här dagen va väl att hela vägen hem var jag kissnödig. Så kissnödig har jag nog aldrig varit. Jag förbannade varje gupp och varje litet hål. Men guud va skönt efteråt. En sån lättnad. Haha.

Nighty night.

Turning the next page

En positiv dag. Känns skönt att ha såna ibland också haha.

Har faktiskt ring till några ställen idag. Tycker inte om att ringa, brukar få lite halvt panik innan och inte veta va jag ska säja, men igår hjälpte Jocke mej litegrann så idag gick det bra. Ska försöka lite mer på torsdag också.

Det är bra när solen skiner, jag får mer energi då och det känns lite bättre. Jag börjar känna det som o m det är vår snart också, så nu hoppas jag på det.

Imorrn bär det va till Hudik för att gratta mormor som fyller hela 80 år. Gud va gamla dom blir allihopa.

Idag fyller även Jockes lillasyster Johanna år, så grattis till henne också. För övrigt är det exakt 2 månader till min 20 årsdag. Jag längtar, samtidigt som jag känner att jag inte alls kan va så gammal.



Valentine's day

Alla hjärtans dag.

En underbar dag att fira sin kärlek, eller en jobbig påminnelse för de som inte har någon? En fin idé eller bara ett kommersiellt jippo?

Jag vet inte riktigt va jag tycker om den här dagen. Självklart är det mysigt, och det ger en bra anledning att ägna sej åt varandra. Men samtidigt känns det som om den är till för att affärerna ska få sälja. Egentligen ska man väl inte behöva en dag för att fira sin kärlek, det borde man göra ändå. Och bra mycket oftare än en dag per år.

När man gick i skolan var det alltid ett väldans halabaloo över detta. Man skulle göra kort och dikter och gud vet vad. Det är ju ett fint koncept, men de som inte får några kort då? Nä, det är svårt att veta hur man ska göra med det där, vad som är rättvist och så. 

Jag hade iaf en otroligt mysig helg med min älskling. Vi lagade mat tillsammans, jag fick en jättefin blomma, och sedan spelade vi spel hela kvällen medan vi hade melodifestivalen på i bakgrunden. Perfekt. Han är bäst min Jocke. <3

Fast i snön

Gud va jag är seg. Med allt. Förstår inte.

I torsdags åkte jag iaf till Sandra. Det gick inte så bra som jag hade tänkt. Ett par mil före Ockelbo körde jag nämligen i diket. I en kurva svängde jag antagligen lite för snävt, fick slag på bilen och snurrade runt ett halvt varv innan jag hamnade i dikeskanten. Och där stod jag. Så mycket snö bilen inte gick att rubba. Som tur var kom det en kvinna som kände till orten, för hon visste att det bodde en bonde alldeles i närheten. Så hon åkte och hämtade honom och han kunde dra upp mej. Tur att det finns snälla hjälpsamma människor. Alla som åkte förbi erbjöd sej att hjälpa mej också, vilket kändes värmande.

Allt gick bra med både mej och bilen, men resten av vägen tog jag det lugnt.

Annars var dagen väldigt skön. Har inte åkt  skidor sedan ifjol, och det va perfekt väder med kanske 8 minusgrader och sol. Skönt att va ute och göra någonting. Även om sällskapet var Sandra och det antagligen hade varit bättre med nån annan.  
 
Nu är jag sugen på att åka mer, så är det nån som har lust så är jag på.



För känsliga läsare vill jag tillägga att meningen om Sandra är av ironisk karaktär. Kanske. Hon är ju rätt jobbig ibland. Fast ganska bra också. Tror jag.

Tips

Okej, nu har jag lite att skriva om faktiskt. Men jag orkar inte just nu, för jag tänkte bege mig ut i det fina vädret lite först. Skulle va skönt att kunna åka iväg med lite fika och sitta och mysa nånstans. Men det är lite tråkigt själv. Attans.

Men kan iaf tipsa om att gratismode.se är en väldigt bra gratissida där man samlar poäng och får ut presentkort när man samlat visst mycket. De flesta vet säkert redan om det, men ändå. Nice. 

Bye bye.

Come fly with me.

Egentligen gillar jag inte att vara med i motiveringstävlingar. På nåt sätt känns det som om jag inte har någon rätt att vara med eftersom jag har det så bra med min älskade pojkvän, vänner och underbara föräldrar. Men nu ska jag ändå göra ett försök.

Engla har tillsammans med Airtours en tävling där man kan vinna ett presentkort på en weekend. Och just nu känns det verkligen som något jag behöver. Att komma bort en stund, få se ett nytt land, andra människor och förhoppningsvis snappa upp lite av det nya språket. Därför vill jag helst åka till Rom eller Milano då jag tycker att Italien verkar vara ett spännande land, och jag redan kan lite italienska. Självklart lockar modet också. 

Att gå hemma hela dagarna och gång på gång bli nekad jobb som man söker tär fruktansvärt mycket på självförtroendet, och att det är den här tiden på året (då jag alltid blir ganska nere) gör det inte bättre. Jag skulle antagligen ta med mamma, pappa eller en kompis som verkligen är värd att ha lite ledigt. Eller pojkvännen om han mot förmodan skulle vilja. Det skulle dessutom vara en underbar present till min 20 års dag. Fingers crossed!



Longing fo the sun to shine on me again

Fredag och inga planer för helgen. Vet inte va jag vill göra heller, det enda jag vill är att det ska bli vår så jag kan bli på lite bättre humör. Jag känner av ljuset så mycket och så fort solen tittar fram och man kan ta på lite lättare kläder, brukar det "spritta" i kroppen som man säjer. Ifjol kanske det inte märktes så mycket, men då var det lite andra saker som spelade in också.

Om en vecka är det alla hjärtans dag också. Inga planer för det heller och vet inte om det kommer att bli några. Har man en pojkvän som tycker att det är onödigt så kanske man får hitta på annat att göra. Eller tvinga honom. Vi får se.

Köpte glansdroppar till håret idag. Håret har ju en tendens att bli lite slitet i topparna när man har långt, så det vore ju bra om dom hjälper mot det. Även om jag fortfarande är trött på håret så vågar jag inte klippa mej än. Men kanske skulle göra nåt åt färgen istället? Äh jag vet inte. Förut var jag inte feg att göra saker med håret, men nu är jag ju extrem. Fattar inte va som hänt.


Keep on going...

Nähä, det gick inte den här gången heller. Intervjun som gick så bra. Och jag hade nog hoppats lite mycket på det , för det kändes verkligen. Men det är väl bara att ta nya tag.

Hade roligt i helgen iaf. Helt oplanerad utgång eftersom jag kom till Jocke vid halv elva. Men det är väl oftast då det blir roligast för man har inga förväntningar på kvällen. Var trevligt att vara med grabbarna också, det blir inte lika ofta längre. Det måste ändras. (Hittade en bild på mej och Christian också, men det går tydligen inte att få in den i inlägget. Typiskt när man för en gångs skull lyckades se okej ut på bild haha)

RSS 2.0