"What stays in Åre, happens in Åre"


Så blev det ännu en sjukdag. Mitt immunförsvar har nog pajjat totalt verkar det som. Men till veckan tar jag nya tag och då får jag så lov att hålla mej frisk.

Hmm, så Åre-resan.. Vad ska man säja? En helt sjuk resa. Finns inget annat sätt att beskriva. Galet. Men underbart. Bästa någonsin. Kunde knappast blivit mer lyckat. Det måste göras om. Alla som va med vet vad som hände och inte hände. Eller okej, det va ju inte mycket som inte hände, men ssch...nu pratar vi inte mer om det.





Time to get up


Jag vill ha fiiinväder. Sol och blå himmel. Men det får väl duga ändå.
Lite frukost, ut på stan en sväng, packa och kanske en promenad. En lugn promenad. Annars bryter jag väl benet lagom till Åre. Ska jag göra det så ska jag göra det i när vi är där. Sådeså.

Lyckades göra en misslyckad kladdkaka igår haha. Jag som älskar när dom är riktigt kladdiga lyckades bara få den kladdig i mitten. Men man lär ju av sina misstag, så nästa kommer garanterat bli bättre. Insåg att jag faktiskt aldrig gjort kladdkaka förut, bara kladdkakemuffins.

Det känns konstigt att va ledig till torsdag. Antagligen för att jag varit hemma hela veckan redan. Men det va ju "tur" att jag blev sjuk förra helgen och inte nu.


Provjobb


Jättetrött, men faktiskt av en anledning. Har provjobbat på Högbo idag. SPA. Jätteroligt att få börja hålla på med det igen, senast va i oktober på Orbaden. Det kändes bra och jag har några datum framöver inbokade. Det är ju ett extrajobb, främst helger, men det har jag räknat med när det gäller SPA-delen. Synd bara att det är så svårt att ta sej ut dit utan bil. Får hoppas att det går att samåka mycket.

Nu blir det en lugn hemmakväll och imorrn är det packning som gäller då jag inte lagt ner en enda sak ännu. Men fortfarande: SJUKT TAGGAD! Kommer bli awesome.


Hur gööör man om man inte får ta med halva garderoben?


Less på att va sjuk. Men det verkar som om det börjar ordna upp sej nu (peppar, peppar). Ska försöka packa till Åre idag. Lär ju få packa om några gånger, finns inte en chans att jag får med allt jag vill ha med och då får man ju försöka prioritera. Vilket jag är sääämst på när det gäller packning. Men visst, åker man till Åre får man ju tänka att det ändå är skidkläderna som är viktigast, inte höga klackar och fina klänningar. Fast nåt sånt lär ju såklart ändå slinka ner. 

Tänkte baka lite också. Är lite sugen på att göra vaniljbullar. Jag hoppas bara att krämen inte skär sej. Kanske kan muntra upp sambon med lite fika sen, det kan hon behöva.


Hej och hå


Hmm, ingen inspiration att skriva längre kanske, det va ju ett tag sen.

Har lyckats bli ordentligt sjuk iaf. Feber i fredags och va tvungen att gå från jobbet. Är så trött på det här, kan förkylningen bara försvinna. Sår i näsan. Kommer knappt ihåg hur min röst låter i vanliga fall. Hostattacker och snorpapper i mängder. Försvinn!

Men iofs,  bara jag mår okej nästa helg när det bär av till Åre. Så himla taggad.

Blir slappkväll ikväll med glass (som jag inte känner smaken av) och nån film. Ensam hemma. Hmm, undrar om det bli nåt bus på sambons rum. Fnizz.




Live, laugh, love


Så va det ett nytt år. Är böjd att börja hålla med farmor, åren går så fort. Kanske inte riktigt ännu, men nog tycker man att tiden går mycket fortare nu än när man va mindre. Kanske för att nu är man mer ansvarig för va man gör med den tid man har. Man har mer måsten.

Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag och mina vänner får ett underbart 2011. Jag börjar i Gävle och sen får vi se vart man hamnar. Förhoppningsvis en hel del resor och nya upplevelser. Ser redan nu fram emot Åre (vilket kommer att bli en första-gångs-upplevelse) och sedan har vi ju Las Putas goes Uppsala på Valborg (den nu årliga traditionen).

Bara året innehåller mycket skratt, fest och kärlek så är jag glad, och jag vet att med mina vänner så blir det inte så svårt att uppfylla. Kan man önska sej nåt mer? <3

RSS 2.0