Fredag

Den här veckan kan jag inte säga "Äntligen Fredag". Känns lite tungt att lovet är över. Nu dröjer det länge till älsklingen är hemma mer än en helg, nästa gång blir inte förrän i sommar, och då vet jag inte var jag är eller va jag gör.

Har spenderat dagen med min kära mor. Handlat, färgat min utväxt och sedan va jag iväg och solade en sväng.


Va, som sagt, till Hudik igår med Jocke och Johanna. Hittade inte så mycket men det blev iaf en svart klänning från Gina och en sjal från H&M. Johanna köpte också en klänning fast vit (för hon hade redan den svarta). Otippat att vi köpte lika. Jocke skulle ha ett par skor men när han inte hittade det köpte han en skinnjacka istället.

Måste hitta någon bra present till honom. Han fyller 20 på onsdag, min sötnos. ?

Kväll

Trevlig dag idag med tjejerna. Kikade runt lite på Köpingen och tog sen en fika. Hade min skinnjacka för första gången och jag trivdes som fisken i vattnet. (sorry för det fula ordspråket, jag va bara tvungen)

Nu längtar jag tills älskling ringer så jag kan åka till honom och mysa. Imorgon bär det nog av till Hudik. Är väldigt sugen på att shoppa. Tänkte kolla om jag kan ha American Apparel-kopian från Gina, och lite annat smått och gott. Jocke följer nog med och kanske även hans syster. 

Är på mycket bra humör.

Ge mej mer sol!  

Onsdag

Hoppas att det inte är någon som läser mina rubriker, för jag hatar verkligen att komma på bra rubriker. På senaste tiden har det därför ofta blivit enklast möjliga som t.ex veckodagar.

Fint väder idag, men det ser ut att blåsa och det är fortfarande minusgrader. Men eftersom solen skiner så ska jag inte klaga.

Hade det mysigt hos Fanny igårkväll. Vi gjorde fruktsallad med glass (fast jag åt ingen glass), poppade popcorn och Fanny den jäkeln hade ju godis i en liten skål. Och jag som inte skulle äta nåt mer godis igår, tji fick jag. Jag måste verkligen skärpa mej nu. Får ta i med hårdhandskarna direkt när lovet är över.

Köpte förresten en skinnjacka i lördags. Bestämde mej för att den jag skickat efter inte passade ändå så jag köpte en på FiftyFifty istället. Just nu känns det som att det aldrig kommer att bli vår bara för att jag för en gångs skulle har 2 vårjackor som jag vill börja använda. Hoppas det vänder snart.

Tisdag

Fanny är hemma igen. Jippie! haha. Ska en sväng till henne alldeles snart och snacka en massa skit och så. Skön kväll.

Har umgåtts med Jocke hela dagen. Är så ovant att ha honom hemma så här länge. Inte för att jag klagar, tvärtom, men samtidigt är jag lite rädd för att det kommer bli ännu tyngre sedan när han är borta. Men jag antar att jag ska fokusera på det som är bra just nu, och det är helt underbart att kunna va med varandra utan att känna den där stressen över att han måste åka igen närsomhelst. Skumt men härligt.

Vill att det här lovet ska vara för evigt.

Påskdagen

Seg dag. Vaknade halv åtta, så hela dagen har känts väldigt lång.

Helgen har varit okej. Lite småtjafs, men inget större grej. Hatar när det blir missförstånd, när folk ska lägga sej i och när man vill två helt olika saker och inte förstår hur den andra tänker. Tror de flesta av oss borde bli lite mer lyhörda. Tänka på hur man själv skulle känna, men framförallt hur man tror att den andre kommer att reagera. Alla är vi olika, vilket betyder att vi tar saker på olika sätt. Känner man varandra väl borde man utgå från hur den andra skulle känna, och inte vad jag själv känner. Det här blev lite flummigt, men det kanske finns nån som förstår hur jag menar. 

Väntar på älsklingen just nu  ♥

Hemma igen

Hemma från påskmiddagen. Väldigt skön kväll. Mycket god mat och trevliga människor.

Va inte ett dugg trött när vi åkte därifrån men direkt när jag kommer innanför dörren hemma så ändras det. Försökte ringa Marcela, tänkte hälsa på, men hennes mobil va inte på. Försökte ringa Jocke men han kunde inte höra va jag sa. Det är inte utan att man känner sej lite ensam här i natten.

Vet att Jocke kommer hit runt 2, och jag behöver inte va uppe för hans skull, men jag har svårt för det. Vill helst va vaken när han kommer, det har alltid varit så.

Är faktiskt sugen på att gå ut så imorrn tänker jag höra med Kristin om va hon tänkt sej. Va länge sen vi förfestade tillsammans så det vore roligt.

Äntligen

Äntligen är det lov, och äntligen är min älskling hemma igen.

Jag är glad och jag hoppas att jag kommer fortsätta va det hela lovet.

Glad påsk!

Nåt nytt

Såg att det finns ett tv-program som heter Classes bilstyling. Sveriges svar på Pimp My Ride? Hahaha.

Har blivit hemskt sugen på att göra nåt nytt med håret, färga eller klippa mej. Men jag tänker inte göra det före balen, eftersom den frisyr jag vill ha då blir snyggast om mitt egna hår är långt. Ska kanske ha löshår då också, men isf mest för tjockleken.

Aja, ska nog lägga mej nu. Läsa på det sista inför provet imorrn. Fingers crossed.


Natti natti

Påsk

Imorrn är det äntligen sista dagen. Slutar 12 så det gör inte så mycket att jag har prov direkt på morgonen, sedan får jag träffa älsklingen igen. Det är inge roligt att va ifrån varann såhär mycket, usch.

Men nu är det påsk iaf. Om jag känner mej rätt så kommer det bli alldeles för mycket av allting. Godis, mat, dricka. Hoppas det blir en rolig helg iaf. Ska ni ut på lördag?

Bollnäs

Gillar inte den staden.

Men idag skulle vi iaf dit för att marknadsföra teatern. Och hur gick det? För det första så finns det ingen minibuss på skolan när vi ska åka, den kommer en kvart senare. Vilket innebär en vansinnesfärd till Bollnäs men vi kommer ändå sent. I Bollnäs hittar vi först inte till lokalen. Väl där har allt redan börjat och vi kommer in mitt under ett framträdande. När alla visat upp sina teatersnuttar är det meningen att det ska va mingel med pressen. Men vilken press? Alla försvann väldigt fort och kvar står vi som frågetecken.

Givande? Knappast. Flummigt? Bra nog.

BDB

Usch. Gillar inte när dom måste göra om sidor jag gillar. Som nu, bilddagboken. Den har varit snabb och inte har det varit nåt fel på designen heller, men såklart måste dom göra om den och nu är den hur seg som helst. Hoppas det bara är idag för att det är nygjort. Har ett behov av att se om mina vänner lagt upp några fler bilder. Man måste ju hålla lite koll.

Dagens ungdomar...

Läste om våra kända bloggerskor i Aftonbladet. Det är helt sjuk va mycket pengar dom tjänar varje månad på att bara blogga. Klart man blir avundsjuk. Jag menar, vem skulle inte vilja kunna sitta hemma och skriva lite om sitt liv varje dag och tjäna mer än medel på det?

Vår tids nya b-kändisar. Förut va det dokusåporna, nu är det bloggar. Undrar om dessa männiksor också kommer att bli lika patetiska och uppmärksamhetskåta efter ett tag. Man kan ju alltid hoppas att detta inte stiger dem åt huvudet. En del av dessa tjejer verkar redan lite blåsta (om man får säja så), men de som inte redan gör det önskar jag all lycka.

Ingen som vill sponsra mej? haha

Vad händer sen?

Idag har jag haft engelska. Enbart. Rätt sköna måndagar faktiskt.

Har jag sagt nångång hur mycket jag hatar projektarbetet? Hatar, hatar hatar det. Just nu känns det som om jag aldrig kommer att ens få ett godkänt och hela slutbetyget hänger ju faktiskt på det. Skitsaker.

Imorse va jag faktiskt på bra humör. Det kändes okej att gå till skolan, även fast det fortfarande är snöigt och blött. Men nu är inte humöret på topp längre. Får panik när jag tänker på saker jag borde göra, och va jag ska göra efter vi gått ut. Nån som vill åka utomlands och jobba med mej? För jag vet inte om jag vågar åka ensam.

What to do?

Åh nej, nu snöar det igen. Varför, varför, varför kan det inte bara bli vår?!

Pratade med älsklingen nyss. Saknar honom så mycket, men på torsdag är han hemma igen, och den här gången i över en veckan. Härligt!

Måste komma på va jag ska göra i påsk. På fredag blir det påskmiddag i hudik, men annars har jag ingen aning. Skulle vilja gå ut, men det beror på vilka som ska det. Det är ju klart roligast om man går ut med många som gillar att skaka rumpa, för det är vad jag gillar med att gå ut. Vi borde nästan dra ihop nån form av klassfest, det vore roligt. Aja hoppas jag får nån klarhet senare i veckan.

Älskar min Jocke♥

Middag

Mmm, va gott det va med middag. Det blev orientalisk fläskfilé (som Marcela gjorde åt mej och Fanny förut). Det låter komplicerat, men det är lätt och otroligt gott. Delicious!

Är det bara jag som reagerat på att Lindex och H&M säjer nästan exakt likadana klänningar?

image31image32
De 2 ovan är från H&M och de 2 nedan är från Lindex.

image33image34

Paus

Paus från pluggandet. När det gäller rättskunskap är det väldigt många detaljer som man ska kunna och förstå. Därför är det viktigt att läsa noga, vilket jag inte brukar göra haha.

Såg att H&M fått in en klänning som liknar AA-fodralen väldigt mycket. Gillar dom och funderar på att köpa en sån, om jag hittar den nånstans.
 
image30

Farmor

Söndag. Det blev att jag följde med på marknaden ändå. Utrustade mej med gummistövlar t.o.m. för det brukar va så himla slaskigt. Men när vi kom fram va det inte så farligt (jag blev nästan lite besviken). Det va välidgt lite folk, och hade tydligen inte varit så mycket mer igår heller. Synd.

Åkte sedan till farmor för att fika. Hon blev jätteglad över att få lite sällskap. Hon är så söt. Nästan så jag får dåligt samvete för att jag inte hälsar på oftare. 

Nu måste jag plugga lite rättskunskap. Helst lite IE också (fast det vet jag att jag inte kommer göra).  

Skitväder

Glömde nog att säga att skinnjackan inte är brun, som på bilden, utan svart. Fast det va väl inte så viktigt.

Idag tänkte jag lägga upp en bild på mina nya skor. Jag älskar dom! Dom är så söta och kommer va helt perfekta i sommar. Önskar bara att jag kunde använda dom redan nu, men eftersom vädersguden vägrar va snäll så är det ju bara slask. Idag blir det ännu värre eftersom det är plusgrader, men ändå snöar. Usch!

    
   

Vaken

Okej, det blev att jag satt här ett tag till.

Va förresten och provade klänningen idag. Första provningen, så den är ju inte riktigt klar ännu. Men den va jättefin. Tror den kommer att passa mej mycket bra.

Fick också hem skinnjackan idag. Den är fin, men jag är inte riktigt säker. Fick för mej att den va lite stor, men jag vet inte om det bara är jag som inbillar mej. Är ju inte direkt min stil så det kanske är därför det känns konstigt också. Ska väl försöka fråga några och se va dom säjer. Always get a second opinion, haha.
 
image27
www.ellos.se

Marknad

Fredagkväll. Är trött men känner att det kommer bli svårt att somna. Har ätit lite för mycket godis ikväll, attans.

I helgen är det Skästra Marknad. Har åkt dit sedan jag va liten. Antagligen mest för att pappa är uppväxt där. På senare år har det väl avtagit litegrann med stånden, men samtidigt kan jag uppskatta det så mycket mer nu. Blir lite nostalgisk. Ändå då tror jag att jag skippar det i år. Av erfarenhet vet jag att det kommer va hur lerigt som helst och bilarna kommer nästan inte kunna ta sig från parkeringen. Skjutsar nog dit mamma och pappa så dom kan kika lite medan jag drar till farmor en sväng.

Kanske ska lägga mej nu ändå, kan ju alltid stoppa i en film eller läsa lite.


Natti natti och trevlig helg.


Uppsala

Tänkte ta lite om Uppsala nu.

Onsdag: Åkte tåg ner. Några killar som satt bakom oss på tåget pratade högt om att de skulle fråga vart vi skulle, men dom vågade inte förrän vi skulle av. Kom till Uppsala runt 1 och väntade några minuter på Wille som skulle ge oss nyckeln. Sedan skjutsade han hem oss till Marcela, fast det ligger ca 200 m från stationen haha. Vi la in sakerna och tog en sväng på stan. Köpte lite småsaker. (Innan vi gick ut höll jag på att bli inlåst på Marcelas toalett, låste bara av vana innan jag kom på att det skulle man inte. Fanny fick ut mej tillslut.)

På kvällen va det fest. Började med att Wille hämtade oss innan vi skulle hämta upp Isabell och Emelie. Vi åkte runt i säkert en halvtimme innan vi hittade dom. Tacos hemma hos Wille sedan. Alla va vi lite sega på att dricka, men det va trevligt iaf. People nästa. Mycket nytt folk att presenteras för. Väldigt bra kväll.  

Torsdag: Seg dag. Hade inte druckit så mycket, men lite sömn bidrog nog mycket till huvudvärken jag hade. Strosade runt på stan. Köpte lite småsaker då med. God pizza till middag, precis va som behövdes. Sedan hem till Marcela och lite bastubad med oss tre och Wille. Skönt!

Fredag: Sista dagen. Köpte ett par jättesöta sommarskor. (Bild kommer senare) Mycket nöjd. Åkte hem vid 6-7 tiden med Wille.

Grymt skön vecka. Behövde verkligen komma härifrån ett tag. Och att då dessutom umgås med dessa brudar och lite nytt folk gjorde det hela perfekt. Tack så mycket!

           
Emelie & Marcela             Wille & Marcela              Jag & Fanny

Tihi

Förra veckan när jag och mamma va i Hudik hittade jag en jättesöt kjol, men jag ville inte köpa den ifall jag skulle hitta nåt bättre i Uppsala. Iaf så hittade jag ingenting bättre, men tyvärr så fanns inte kjolen i min storlek där så då ringde mamma till sin kompis i Hudik och frågade om hon kunde köpa den åt mej. Igår ringde hon och sa att hon va på Åhléns och ville bara försäkra sej om att hon hittat rätt kjol. Det hade hon, så till påsk får jag hem den sötnosen.

Borde skriva lite om Uppsala också, men jag har (för första gången i mitt liv) lösnaglar vilket gör att det är mycket svårare att träffa rätt tangenter, så jag orkar inte just nu. Attans synd för er haha.

Snart är det premiär för Starter Wife på femman. Hoppas det är nåt att se.

God kväll!


En bra dag

En bra dag idag faktiskt. Ingen känning av urinvägsinfektionen så jag håller tummarna för att det bara va igår. Hade ingen svenska så jag hann plugga på religionen som jag inte gjorde igår. Tror provet gick rätt bra. Fick veta att jag klarade matteprovet också, hade 2 poäng mindre än Kristin som hade bäst i klassen. Hade möte med P-O och Linda, och vi började ringa och boka in skolorna. Hann med en hel del, så just nu känns det rätt bra med allt.

Förutom att jag saknar älsklingen såklart. Men det här bara gått 2 dagar sen han for och nästa gång han  kommer hem igen så är han hemma nästan en och en halv vecka. Jippie! ♥

Sjuk

Nu är lovet över. Skönt att det inte är så långt till nästa bara.

Har nog dragit på mej en urinvägsinfektion igen. Trodde verkligen att jag skulle slippa det mer nu, men jag hade uppenbarligen fel. Får hoppas att det bara är idag, hur ska jag annars palla med den här veckan?

Ska dricka så mycket vatten, te, citronvatten och tranbärsjuice att jag skulle kunna fylla en pool. Vill verkligen inte ha den här skiten nu igen.

Kväll

Bowlingen var rolig. Jag vann över Fanny och Anton. Hade faktiskt världens flyt idag, men är dock lite trött i handen nu haha.

Pratade nyss med älsklingen som var väldigt trött. Längtar konstant efter honom.

Nu måste jag packa om jag verkligen ska komma iväg imorrn.

Over and out.

Grattis!

Idag fyller min farmor hela 87 år. Vi ska nog dit och fika lite sen, hoppas jag hinner både det och att bowla.

Grattis farmor! ♥


Fixat

Nu är biljetterna fixade. Vi tänkte beställa på reseshopen, men dom tog en avgift på 86 kronor för att hjälpa till. 86 kronor! Eftersom vi ändå skulle upp till Fannys mamma och hämta en sak så tänkte vi beställa biljetterna därifrån, men självklart hade Fanny glömt sitt kort hemma så hon fick ta en extra runda. Men nu är det kirrat iaf, imorrn 10.14 sitter vi på tåget mot Uppsala. Tjoho!

Nu ska jag bara ta mej för att börja med projektarbetet. Wish me luck!

Sportlov

Inte för att det kommer blir så mycket sportande för min del detta lov. För det första så jag jag fortfarande lite förkyld och för det andra så är jag lite, lite lat. I och med att vi åker till Uppsala på onsdag så hinner jag inte så mycket annat heller.

Hudiksvall idag med mamma. Köpte tyg till klänningen, kollade lite på stan och va en sväng till mormor och morfar. Hittade en tunika (som va lite för dyr) och en kjol, men köpte ingendera. Kjolen funderar jag starkt på att kolla efter i Uppsala, iaf om jag inte hittar nåt annat.

Imorrn blir det projektarbete hela dagen, packa och betsälla biljetter. Sedan tyckte Sandra att vi skulle dra ihop ett gäng och göra nåt på kvällen, typ bowla, och det tycker jag vore väldigt trevligt. Så hela lovet är uppbokat, och det känns bra.

Can't wait to get away from here.

Lördag

Nu är älsklingen hemma igen. Vi hade en mys-förmiddag innan han åkte för att klippa sej.

Jag ska nog göra mej iordning och ringa Fanny och Marcela snart. Om inte annat så blir det antagligen Melodifestivalen eller nåt annat soft ikväll med Fanny. Är inte sugen på utgång, men lär väl hålla mej vaken till 2 tiden då jag antar att grabbarna ska ha skjuts hem från krogen.

Längtar till onsdag!

RSS 2.0