Sista november


Så är det första december imorgon. Och snart är det här året slut. Jag börjar förstå vad farmor menade när hon tyckte att åren bara flög förbi.

Imorrn hämtar jag nycklarna till lägenheten. Vilket betyder att jag faktiskt får se den för första gången. Excited!

Helgen kommer att tllägnas flyttning. Köp av säng, prio ett. Har hört att det kan va bra att ha en sån. Är inte så mycket för att sova på golvet. Inte i min egen lägenhet iallafall. Inte hela tiden.


Tillbaka till verkligheten


Ja då va man hemma i lilla Ljusdal igen då. Efter 2 otroligt sköna veckor i Thailand. Kunde inte ha kommit mer lägligt.

När vi landade i Phuket spöregnade det. Jippie. Kul att komma fram efter en 11 timmars flygresa till ett grått Thailand. Dagen efter var det dock lite bättre väder. Varmt. Lite regn. Som varje dag framöver förutom en. Men det gjorde inte så mycket. Oftast va det över på en kvart.

Det blev en hel del badande, solande, massage, shopping, mat. Skulle dock inte rekommendera Khao Lak till ungdomar. Ganska dött skulle man kunna säja. Restaurangerna stängde tio, affärerna elva. Jag och Sandra hittade en bar som va öppen till typ ett, och sedan fanns det ett par nattklubbar en bit utanför. Men det gjorde inte jättemycket. Är man på semester med familjen är inte prio ett att festa.

Kan inte fatta att det är första advent idag. Ska försöka ta mej ut på julskyltningen i eftermiddag. Har åkt på ett illamående som inte vill gå över. Hoppas att det inte är nåt bestënde bara.





......


Fan. Varför känns inte allt bara toppen nu?

Imorrn åker jag till Thailand. När jag kommer hem flyttar vi in i lägenheten i Gävle. Sedan är det jul. Och nyår (vilket egentligen bara är skit men ändå). Och i slutet av januari åker vi till Åre.

Jag har världens bästa vänner. En bra familj. Jag har ett jobb.

Så vad är det som är fel? Varför kan inte jag vara glad?


Far, far there's a distance...


Sista jobbdagen innan vi åker. Kan inte med ord beskrivas hur skönt det är. Har tagit fram de kläder som ska packas ner, och jag tror att jag va ganska duktig med att inte plocka fram för mycket. Får väl se hur det blir när allt ska ner i väskorna.

Bakade pepparkaksmuffins igår också. Kan va bra att redan nu börja förbereda lite inför jul, med tanke på att det blir mycket annat i december också med jobb och flytt och grejor.

Fick lite julkänsla. Mysigt.


I hear the waves, I feel the sun on my skin...


Lugn och välbehövlig helg.

Massage igår. Gud va jag behövde det. Tror inte att armen blev bättre, men man kanske måste mjuka upp fler gånger. Va sjukt stel och hade många knutar i ryggen iaf. Lite komiskt att jag jobbar på SPA med flera massörer, och själv också masserar litegrann, men ändå är man så dålig på att ta hand om sej själv. Bra på att ge råd till andra dock. Men i Thailand ska jag unna mej flera massager.

Hela första veckan ser jag mej själv bara sova, sola, bada och få massage. Ska bara slappna av och strunta i alla måsten. Den här resan kunde verkligen inte komma lägligare.



Cypern 2010


Yeah baby, yeah.


Äntligen helg. Och bara 2 arbetsdagar kvar. Herregud.

Imorrn ska jag massage. Det va ett tag sen och det är välbehövligt. Kanske rättar till det som ligger fel som gör att armen domnar bort lite nu och då. Håller tummarna.

Dessutom ska jag umgås med min Marcellis. Det känns som om  det va evigheter sen. 

Det är en bra helg på ingång. I can feel it.


RSS 2.0