Yesterday wasn't such a good, good night..


Oh. My. God.

Jag blir lite ledsen i ögat. Jag har nämligen börjat bli bakis. Tredje helgen i rad som jag har spytt och mått dåligt dagen efter. Vad har hänt? Är mina bakisfria dagar över? Snälla låt det inte va sant. Jag har i och för sig förtjänat det. Och med tanke på att jag har klarat mej så pass länge som jag har så ska jag väl va nöjd ändå.

Gårdagskvällen va helt okej. Fick träffa Karin innan hon åker uppåt. Ett plus. Sandra kom hit. Två plus. Stadt sög och vi kände oss för gamla. Två minus. Knäpp efterfest. PLUS. Så alltså hamnade det på plus iaf, så lite värt det va det ju.

Börjar halvt om halvt bli människa igen, vilket är en fördel med tanke på att jag börjar 7 imorrn med inventering.

Läggdags tidigt ikväll tror jag.


27 10 10


Fullkomligt älskar mina lediga onsdagar. En liten engergipåfyllare. Det är sällan jag njuter så mycket av att va ledig som jag gör på mina onsdagar. Det är faktiskt srot skillnad mot att va ledig på helgen. Nog för att jag har mycket att göra ändå. Men lite lyxigt är det att va ledig när alla andra jobbar. När det är frivilligt och ingen påtvingad ledighet.

Nästa onsdag tog jag dock på mej att jobba, men jag tyckte att jag kunde göra det eftersom jag sedan får ledigt i två och en halv vecka. Ohh så jag längtar. Men just nu känns det fortfarande overkligt.


Let me keep this feeling, just for a little while...


Oh, nöjd tjej. Har haft en jättejättejättebra helg. Men kan man ha annat med mina tjejer? Visst, teatern kanske kunde ha skippats, men det va ju en upplevelse i sej. Jag kunde ha varit lite mer tjejig och inte spottat på en cyklist (inte med mening). Men på det hela taget va det en bra helg. Love it.

Har kommit på att det är Halloween i helgen. Skit. Jag som va helt säker på att det va helgen efter, samtidigt som Allhelgona. Nu blev det lite tajt om tid att fixa kostym och grejer så vi får väl strunta i det och köra en egen maskerad nåt tag här istället.

Nu ska jag göra godis och sedan försöka hitta lite nya låtar. Lika bra att börja nu så det är klart innan vi åker till Thailand. Kan va skönt att ha lite nytt att lyssna på då. Blir ju en hel del dötid. Det är såå synd om mej.


Far, far away


Vaken redan. Börjar halv nio men måste packa och dona lite innan. Gör tvärtemot och åker till Gävle på Hemvändarhelgen. Ser ingen anledning att va kvar i Ljusdal den här helgen. De personer som är roliga att träffa här, träffar man annars när man är ut (förutom mina tjejer som alla tagit sej härifrån).

Nä jag ser fram emot helgen. Myskväll ikväll med hela gänget samlat, nästan. Och imorrn blir det MakeUpStores höstvisning på Goya. Hur fel låter det då?

    

Upp som en sol och ner som en....


Sitter med färg i håret och har precis skrivit på hyresavtalet. I'm so excited.

Snart blir det pestopasta och sedan lite solning innan jag hälsar på Martin. Jag behöver aktivera mej.

Herregud vilken svacka jag hamnade i idag. På väldigt bra humör på förmiddagen. En liten promenad ner på köpingen och handlade lite till några godisbitar jag hittade ett recept på. Kikade lite på Fifty och Kardemumma. Sol. Mådde bra. Kom hem och luften gick ur totalt. Vad hände liksom?

Jävlaförbannadeskithumörsvängningar.

Men just nu är det okej igen. Förhoppningsvis håller det i sej resten av kvällen.


Pickup Truck


Ledig! Ni förstår inte hur mycket jag behöver den här dagen. Har gått på tomgång de senaste dagarna och nu behöver jag fylla på med lite nya krafter.

Har en massa som behöver göras, men jag har ändå passat mej för att göra upp för mycket planer. Det får bli som det blir. Söka jobb är väl en sak som måste göras, och att ta en promenad. Och färga håret när mamma kommer hem. Men med tanke på att jag vaknade strax före 8 (fast jag fick sova hur länge jag ville) så lär jag väl hinna dom sakerna iaf.

Btw, jag gillar Kings of Leons nya album, även om det är lite tråkigare än det förra. Skönt att lyssna på.


Tired, oh so tired. But awake, oh so awake.


Tycker att det är väldigt komiskt hur man kan somna så skönt fullt påklädd, för att sedan komma på att man måste borsta tänderna, klä av sej och krypa ner i sängen, och när man väl gjort det så är det omöjligt att somna. VÄLDIGT komiskt.

Hej käre John Blund


Klockan är fem över tio och jag ska sova. För andra kvällen i rad. Herregud. Pensionärsvarning.

Men har man jobbat hela helgen så får man. Eller ja, egentligen skiter väl jag i om man får eller inte. Jag kommer att somna ändå. Så är det bara.

Är inte ett dugg sugen på att jobba imorrn. Kommer räkna ner timmarna tills jag slutar på tisdag och får va ledig en dag. Men jag är glad att jag har ett jobb och jobb betyder pengar vilket jag kommer att va i stort behov av om ett tag. Köpa ny säng är inte alltför billigt och jag gissar att något mer till lägenheten kommer att slinka ner i shoppingvagnen innan det är klart. Dessutom blir lönen väldigt mager i december eftersom jag är borta större delen av november. Men som jag längtar.



Äntligen!


Så otroligt glad! Blev ju godkänd för lägenheten i Gävle. Saker börjar röra på sej. Det händer nåt. Visst att det inte är helt ultimat än, men det löser sej.

Så från och med december är jag Gävlebo. Sjukt kul.

Har jobbat hela dagen och är trött. Men på ett skönt sätt. Känner mej rätt tillfreds just nu. Men känner jag mej rätt så vänder det ganska fort. Allra helst nu. Börjar redan känna av mörkret. Det är konstigt hur mycket årstiden spelar in på mitt humör. Så fort det blir höst så kommer humörsvängningarna. Jag blir trött på mej själv. Om jag är glad kan jag väl få va det och inte i nästa stund sitta i vemod över ingenting.

Nä ska försöka behålla den här positiva känslan så länge som möjligt nu. Jag har ju ingen anledning att inte va glad.


Duktig flicka (klapp på huvudet)


Uppdatering. Jag har ringt. 3 ställen. Visserligen va det bara 2 som svarade, men ändå. Det jobbiga är ju att ta sej för att slå numret och inte lägga på innan första signalen gått.

Har även hunnit  tvätta och baka kakor. Helt misslyckade. Smaken är det inget fel på. Dom flöt bara ut så det blev typ en stor kaka över hela plåten. Så det är säkert nån som vill äta dom ändå.

Snart har även foccacian jäst klart först omgången.

Är nästan glad att jag vaknade när Sandra klev upp. Man hinner ju mycket mer om man kliver upp lite tidigare. Iofs lite väl tidigt att vakna 7 när man är ledig, men då kunde jag ju kolla på lite serieavsnitt utan att det tog tid från annat.

Är sjukt duktig idag som ni märker. Det är ju tur att man har såna ryck ibland och inte bara latar sej.


Tankar som flyger och sätter krokben för sej själva


Ledig. Har såklart massor av saker att göra. Av vilka kanske 2 kommer att bli av. Jag känner mej själv.

Skulle verkligen behöva söka lite jobb. Men jag hatar att göra det. Vet inte varför, men det är det värsta jag vet. Känner mej så liten och utlämnad. Det borde gå bättre nu egentligen. För nu har jag ju ett jobb redan. Och jag är ju inte helt värdelös. Så varför tror jag ändå att jag är det? Varför intalar jag mej alltid, innan jag ska söka ett jobb, att dom ändå inte kommer att vilja ha mej? Helt fel inställning! Och jag vet ju att det är det. Vad är det för fel på mej? Jag måste ju skärpa mej. Nä dags att ta tag i detta nu.

Sedan kan jag slappna av och baka lite bröd och kakor. Och ta en fika med Sandra. Och ringa och skälla på en surtant. Och gå på bio. Men sånt får man bara göra om man är duktig och ringer på jobb först. Annars blir man straffad. Punkt.


RSS 2.0