Snoooooooooze


Usch, gillar inte att vakna och inte kunna andas genom näsan. Typiskt.

Så himla skönt att va ledig idag. Ska till Arbrå och leka av mej lite. Hoppas det är bra väder så vi kan va ute och göra nåt.

Får se va det blir ikväll. Kanske ska baka nåt från någon av mina nya kakböcker. Älskar dom. Hoppas att jag har ork att hålla på med sånt när jag är i Stockholm också.

Undrar om jag måste kliva upp nu. Äta lite frukost, duscha och fräscha upp sej lite. Fast det är skönt att ligga kvar i sängen också. Äh, 10 minuter till, sen får det va nog.

Annandag jul


Annandag jul.

Jobbdag.

Men vilka härliga kvällar jag haft. Julafton var perfekt. Jobb till ett, sen till farmor i Järvsö med mamma, pappa, mormor, morfar, Ingalill, Bella, Jonas, Frida Nora och David. Fika lite och kolla på Kalle Anka. (Gud va jag älskar det, allra helst tomteverkstan). Efter det bar det av hemåt igen för lite mat och julklappsutdelning. Mormor och morfar åkte hem och jag bestämde mej för att följa med Karin ut. Förfest hos Christian och sen Järnvägs. En väldigt lyckad kväll.

En lite sämre morgon dock, men man får ju skylla sej själv. Dagen blev den segaste på länge och jag tackade Gud (eller nåt) för att vi inte hade några planer så jag kunde ligga i soffan hela dagen. Kvällen började segt. Va inte så sugen på att dricka (och det va nog bra det) men utgången blev jättebra. Lite väl mycket folk kanske, men det spelade ingen roll. Åkte hem strax före två, nöjd och glad.

Idag jobbade jag mellan 10 och 17. Har varit helt slut hela dagen så ikväll blir det på sin höjd en film (om jag ens klarar att hålla mej vaken såpass).

Tack allihopa som gjorde mina dagar så underbara. <3

Emelie!





Åh idag ska jag få träffa goaste Emelie. Det är inte varje dag. Längtar väldigt mycket. Det bästa med oss är att det inte spelar någon roll när vi sågs senast, om det va en vecka sen eller ett halvår/år, vi "hittar" varann direkt. Det har alltid varit så, och jag hoppas verkligen att det alltid kommer att va så.

Tänkte passa på att baka lite kakor på förmiddagen. Blåbärskakorna (recept från boken Småkakor som man fick med Aftonbladet) är en sån succé. Vill ju ha något att ge mormor och morfar, så det känns passande.

Nä, frukost nu och sen igång.


Lilla julafton


Jobb och "Lilla Julafton" i Fläsbro igår. Det är roligt att vi har den traditionen och att alla fortfarande är med. Jag är ju yngst och det brukar ju falla bort nån när man är i 20 års-åldern, men icke. Mycket trevligt, även om jag var helt slut. Det måste va för att jag fortfarande är lite småsjuk.

Men nu kan man ju säja att det är vinter iaf. Idag är det tillochmed lagom kallt. 3 minus tyckte jag att termometern visade. Inte för att jag kommer att vistas ute så mycket idag, men ändå. Hoppas det håller i sej såhär över jul nu iaf.

Idag är det glöggkokning och lite annat pyssel som gäller. Har inte så mycket tid i veckan, så det är väl bara att sätta igång.

Lusselelle lusselelle..


Ont i halsen. Skit. Glömde precis bort att jag sminkat mej och sullade som fasen i ansiktet. Dubbelskit.

Typiskt att jag ska gå och bli sjuk nudå. Hade ju tänkt träna idag, och hela veckan. Passa på innan kortet går ut om några dagar liksom. Men men, får ju hoppas att man är frisk nästa vecka istället.

Men vilken superlördag det blev. Otroligt trevligt hos Marcela med tjejerna. Väldigt bra utgång och rolig efterfest. Vad kan man begära mer? Tack som fan alla inblandade.

Missade allt som har med lucia att göra igår. Tur att jag fick följa med Sandra på dagis och kolla på deras tåg i fredags. Så söta.

Nu blir det gröt och sen köpingen en snabbis.


Somehow it's for the best..


Fick ett tråkigt bud igår. Fast det var nog lika bra ändå. Hade aldrig blivit som förr. Bättre att få minnas som det va. Kommer att känna saknad dock.

Förutom det var det en bra dag igår. Tungt att gå till jobbet, men det va bra att få tänka på annat. Även kvällen blev bra med Idol, Sandra, fotboll och en halv film. Mycket trevligt. Snart bär det av till jobbet igen och efter det väntar en trevlig kväll med tjejerna och lite vin.

Cravings


Åh jag är kär. Men har inte riktigt råd. Dom är så underbara. Mmm. Men har lite annat som måste införskaffas innan jag kan slänga ut pengar på ännu ett par härliga klackar.

Köpte ett annat par i Stockholm som jag längtar efter att få använda. På det viset hoppas jag att det blir utgång i helgen. (Skulle lägga upp en bild, men dom är såå mycket snyggare i verkligheten att jag inte ville vilseleda någon)

Soffpotatis


Dags att rycka upp sej. Hade tänkt städa, tvätta mina tygskor och baka idag, men på nåt konstigt sätt har jag inte gjort det än. Råkade hamna framför datorn istället. Damn you Las Vegas and Scrubs.

Lite sugen på fest i helgen, men får väl se hur det blir med det. Annars får det bli lite Lucia-mys. Skulle nästan vilja se Ljusdals lucia, men det börjar nog innan jag slutat på söndag.

Nattnöje


Satt vid vår stationära dator ett tag idag. Kollade på gamla bilder. Herregud vilka minnen. Måste fixa ett usb-minne så jag kan flytta över dom lite smidiga till min dator. Men kunde inte hålla mej riktigt, så la upp en del av dom på mejlen. Smakprov, varsågod;

      
Jag och Fanny 2005

                 
  Gänget nyår 2005


  
Sara, Kristin, Fanny, Robin och Emil innan Tranan (2005/2006?)

Synd bara att många av mina gamla bilder blev kvar på den gamla datorn (fast jag va noga med att säja vilka mappar som skulle med "glömde" dom den där det fanns mest. Fortfarande sur) 


16..


9 december. Anna-dagen. Även dagen då man lägger in lutfisken för att den ska bli klart till jul. Enligt wikipedia är det också dagen då man avsmakar årets julöl. Och pepparkakans dag. Vilken namnsdag man har.

Nu vill jag ha kyla och snö! Jag vill få den där äkta julkänslan. Men försöker så gott det går ändå, men julmusik och inslagning av paket. Kanske lite glögg på eftermiddagen också, bara för att förstärka känslan.

Måste iväg och träna också. Har ont i huvudet (igår med), men det kanske hjälper att röra lite på sej.


Back in town


Hemma igen. Känns ju ungefär lika roligt som vädret. Men jag får inte tänka så. Bättre att tänka att man fått lite nya krafter att vara hemma en månad till. Just det. Bara en månad till. Helt ärligt så börjar jag bli lite nervös. Samtidigt som det känns helt rätt också.

Vågar inte tänka på första dagen. Kommer va sjukt nervös och lite rädd. Måste försöka komma över det. Det kommer gå bra.

Idag ska jag umgås med Kristin och Marcela. Om dom kan vakna nångång. Sömntutor.

Slå in lite julklappar kanske också vore på sin plats. Är såå nöjd med julklappen till mamma och pappa. Fast den är redan inslagen. Tror dom blev lite nyfikna när jag tog fram ett stort paket ur väskan och ingen av dom visste va det va. Hihi. (Usch va töntig jag är, men får väl bjuda på det)

Estocolmo


Location; Stockholm, Djursholm, Stocksund, Affärsstigen, Fannys appartment.

Så vad ska man säja? Gårdagen var..hmm..bra. Väldigt mycket folk på stan (vilket man kanske kunde ha räknat ut innan). Men det va skönt att inte behöva stressa som vissa. Vi mötte hela tre trevliga människor (+ en trevlig försäljare, men det ingår ju lite i jobbet).

Hem och gjorde oss iordning. Vin, musik och trevligt sällskap. Hur fel kan det bli? Lite annorlunda resa in till stan. No details necessary. Gick på Magenta där Frida jobbar. Kunde därmed gå lite före i kön. Inte helt fel. Helt okej ställe. Fyllekäk på Donken och sen hem.

Dagen har spenderats framför tvn, med Johnny Depp och Pirates of The Caribbean. Ingen dålig start på dagen.
Har nu kommit ur duschen. Ska äta lite och sen blir det bio.

Imorrn tar vi oss an stan igen innan det är dags för min hemresa. Längtar inte.


3 december


Jättetrött, men på ett bra sätt. Ska alldeles snart hoppa in i duschen och sen packa till Stockholm. Hatar att packa. Nog för att det alltid går mycket fortare än va jag räknat med, men jag har alltid med mej för mycket saker. Så den här gången får jag inte det. Måste ha plats över i väskan så jag har nånstans att ha det jag kommer köpa.

Blir skönt att åka imorrn klockan sju och komma hem på måndagkväll vid halv tio. Lång weekend. Då behöver man inte stressa så mycket. Skulle man råka va bakis eller så på söndag så kan man ligga inne hela dagen utan att det gör nåt.

Pratar med Mattias på msn. Nådigt avundsjuk man är på honom (och alla andra som är utomlands). Sola, bada, surfa, festa och bara ha det skönt. Men vad är det mot att gå hemma i kalla Sverige? 

Äh, är tvungen att duscha nu så kanske man hinner göra nåt mer den här kvällen.  

Onsdag 2 december


Gud va jag mår bra idag! Solen skiner och det är frost ute (skulle hellre haft lite snö, men frost duger bra det med) Det är så vackert. Och vårt fönster i köket är så härligt juligt med nya stjärnor istället för adventsljusstaken, vit-och rödrandiga gardiner och röda julstjärnor. 

Ännu mer mysfaktor blir det med skön musik och lite bakning. Väntar just nu på att provkakan ska bli klar så jag vet hur degen blev. Gör blåbärskakor ur boken "Småkakor" som man får med Aftonbladet idag (gratis!).  

Tar en bild så fort dom är klara. 

Nu bär det iväg på träning.  


Hum hum hum.


Jobbig kväll igår. Det är då man verkligen vet vilka bra vänner man har. Dom är bäst helt enkelt.

Idag blev jag väckt av Kenneth. Ska jobba 11-20.15. Jättebra. Fast det är ju typiskt att det inte kan hända på nån av alla de dagar jag inte har nåt alls planerat. Idag skulle jag träna och gå på köpingen med Kristin.

En klapp till pappa och sen tror jag att jag är klar med julklappsköpen. Tänkte göra lite hemmagjorda saker till typ faster, mormor&morfar, farmor och kusin. Glögg, kakor, godis eller nåt sånt.


RSS 2.0