Helg

Äntligen är det helg, och äntligen är det lov.

Mina kusinbarn har varit uppe hos min faster den här veckan, och idag samlades vi hos farmor för att äta lite och umgås. Eftersom dom är tre stycken i åldrarna 4-9 år så kan ni säkert förstå att det var rätt livat. De har alla tre dessutom mycket starka egna viljor och det är inte alltid så lätt att tillfredsställa dessa. Jag älskar dom otroligt mycket, och det är hemskt synd att vi inte kan ses mer. Men med tanke på att jag, som är ensambarn, inte är van vid den ljudnivån och inte heller att leka, blir tre timmar en fredageftermiddag ganska mycket.

Just nu är jag trött. Matteprovet gick skit, jag blir glad om jag ens blir godkänd. Men Så ska det låta has made my night. Jag älskar det programmet, när det är artister man känner igen med. Peter Settman är också bra.

Jag ska nog föröska hålla mej vaken till omröstningen i Let's Dance. (Inte för att jag direkt bryr mej, och jag har bara sett 2 par dansa ikväll, men bara "för att".) Sedan ska jag lägga mej och längta tills jag vaknar imorgon och min älksling kommer hem igen. Myyys!


Minnen

Matteprov imorrn. Kristin kom över och vi pluggade en del. Vi är ju så duktiga att det går nog bra fast det blev en hel del annat prat, vi kom ju fram till en hel del bra saker iaf.

Vi kollade på kort från högstadiet. Snacka om att det känns längesen. Det är inte direkt så att jag längtar tillbaka, men ibland saknar jag en del av det som hände då, och en del av dom man umgicks med. Då träffade man ju hela tiden nya människor, nu är det samma hela tiden. Inge dåligt med det, men lite tråkigt ibland kanske. Jag längtar efter något nytt. Därför känns det skönt att åka ner till Uppsala till veckan för då blir det iaf lite nytt folk. Och förhoppningsvis lite shopping. Mys.

Nu ska jag lägga mej och gruva mej inför provet imorrn, får nog kolla igenom det mesta en gång till. Just in case...

En aning negativ

Jag vill inte. Jag vill inte. JAG VILL INTE!

Jag är less på det här nu. Slaskväder, skola, prov, och ingen pojkvän att krypa upp i famnen på när det känns som värst. Jag är trött och allt jag vill är att krypa ner i sängen och inte vakna igen förrän solens strålar lyser på de nyutslagna knopparna i dikena. Jag vill, jag vill, jag vill!

Ibland

Med tanke på det förra inlägget så antar jag att ni förstår att jag inte är fullt lika uppåt idag. Det snöar. Blä.

Är fortfarande förkyld, och har just nu dunkande huvudvärk. Hoppas det går över snart så jag kan plugga lite matte ikväll. Det behövs inför provet på fredag.

Hörde att Marcela har magsjuka. Stackarn. Bara du mår bra om en vecka, när vi kommer ner och röjer i Uppsala. Det känns bra att det snart är lov. Ska bli skönt att komma bort härifrån litegrann.

Nä nu är det nog dags att ta sej an den fruktade draken, matteboken. Jag skall dräpa den med min vässade penna och skarpa intellekt.

Framtiden

Jag har vår. Hela jag har vår.

Det enda jag kan tänka på är hur skönt det är när gatorna är bara från snö och slask. Hur underbart det är när solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag blir glad.

Jag hoppas bara att detta håller i sej. Även om det är orealistiskt, så hoppas jag verkligen det. Jag vill bara se framåt nu. Mot sommaren, studenten, och livet efter. Jag är rädd. Men samtidigt så vet jag att det är tillåtet. Man får vara rädd när man inte riktigt vet va framtiden håller för en. Det enda man kan göra är att stå emot rädslan och ändå göra det som känns rätt. Jag vet att jag kommer att ångra mej om jag backar från någonting bara för att jag inte vågar.

Det är värre att ångra något man inte gjort än något man gjort.

Lycklig

Helgen var underbar. Så underbar att det går att bortse från de mindre bra sakerna, som att jag blev förkyld och att vi på lördagnatt, när vi låg och väntade på att Johanna skulle ringa efter skjuts, hörde ett krafsande vilket såklart gjorde mej helt hysterisk eftersom min största fobi är mot råttor. Det va nog det värsta jag varit med om. Jag skrek, grinade och hyperventilerade. Inte konstigt att Jocke inte riktigt visste va han skulle göra. Det slutade med att vi åkte och hämtade Johanna och sedan sov vi inne i "stora huset".

Men själva poängen är att även om det där hände så va jag, för första gången på länge, lycklig. Bara så genuint lycklig. 

Jag är kär ♥ 

Va blir det för mat?

Tror att jag håller på att bli förkyld. Skit också, nu när det är så fint väder och allt. Önskar att det inte blev så blött bara, annars hade det varit perfekt.

Gillar inte när man ringer till bokningsbara ställen och ingen svarar. Hur ska man då boka liksom? Äh får väl göra nåt till försök snart igen.

Annars känner jag mest för att koka en kopp te och kolla på nåt bra på tvn. Hela kvällen. Fast jag kanske ska ringa Fanny och se om hon hört nåt från Maddepadde. Så vi kan säja en tid att träffas på. Hmm undrar va det blir för mat. Kanske ska va lata ändå och köpa färdigt.


22/2

Fredag. En lektion och sedan helg. Skönt.

Snart kommer Kristin och Henke och hämtar mej. Så bär det av till skolan där jag ska intervjua Kristin till mitt projektarbete. Bra att få det gjort, borde nog jobba lite på det i eftermiddag också.

Mamma och pappa åkte till fjälls imorse så ikväll blir det nog lite fredagsmys med tjejerna. Massa mat och skvaller hoppas jag på. Annars blir det en lugn helg, är inte så sugen på att göra nåt. Tror inte att jag ska på 100-dagars festen heller faktiskt. Fast jag antar att jag kommer ångra mej efteråt, men jag ska nog spara mej till Uppsala ändå.

Nu måste jag göra mej iordning.

Trevlig helg!

:'(

Förra veckan fick jag reda på att Jocke har helgtjänst då min bal är, så han kan inte gå med mej på den. Sedan kommer han antagligen inte hem förrän på fredagen, nationaldagen, vilket är dagen efter studenten.

Jag vet att det kan hända mycket till dess, både med oss och militären, men för det känns det tungt nu. Och jag tycker faktiskt att jag har rätt att vara ledsen över det. Usch.. 

Det blir inte bättre av att jag mår illa så fort jag äter/ätit och är trött hela tiden. Hoppas verkligen att det går över snart. 

Ge mej vår, med bar mark och sol! 


Sleepyhead

Försov mej imorse. Skulle ha möte på skolan klockan 9.25 och vaknade ganska precis då. Men eftersom han vi skulle inte hade dykt upp så missade jag ingenting iaf. Imorgon har jag och Anna planerat att prata med Staffan och se om vi kan dra oss ur och göra samma sak som dom andra. Jag klarar inte av att jobba på det här sättet. Om den som "leder" det hela inte kan göra sitt, hur ska vi då kunna göra vårt?

Usch, är så trött att det känns som om jag bara kommer att ramla ihop snart. Ska försöka ta mej för att städa lite nu först bara.

Längtar efter lov!

Appropå

Grejen med det senaste inlägget är att jag förut va in på en tjejs blogg där hon bad om ursäkt för att hon va dålig på att uppdatera. Det va bara det att hon redan hade skrivit 3 inlägg samma dag, och klockan va inte ens ett. En annan sak som också hör till är att jag inte tror att hon verkligen hade så många läsare.

Tycker att det är lite roligt att se folk som tar sej själva på så stort allvar.



Nu ska jag plugga lite, surprise surprise, men innan ska jag passa på att gratta 3 födelsedagsbarn. Johanna som fyllde 18 igår, Mormor som fyller år idag, och faster Ingalill som fyller imorrn.

Förlåt

Jag tänkte börja med att be om ursäkt för att jag varit dålig på att uppdatera i helgen. Jag förstår att mina ca 15 dagliga unika läsare (I know, wow!) har saknat mitt skrivande. Och det är ju för eran skulle jag skriver. Jag lovar att jag ska skärpa mej. Som plåster på såren kommer jag nog att lägga in några bilder från helgen, så ni får nåt att titta på.

För dom som inte förstod så är detta inlägg helt av ironisk karaktär.


Vad händer?

Det är nåt konstigt med min kropp. Det har börjat klia på händerna och armarna, jag har ont i fötterna och tappar känseln i tårna, det "kittlas" på alla möjliga ställen vilket är väldigt obehagligt, och flera morgnar när jag vaknat har jag ingen känsel i ena armen. Vad är det som händer? Det känns som om min kropp vill säja mej något, men vad?

Jag är mätt

och jag va 170 cm prick. Nä jag skojade bara, och känner hur låg nivå min humor ligger på just nu. Kanske borde gå och lägga mej på stört haha.

GKs va mysigt. Jag åt en GI-rätt, det va apelsin och rosmarinmarinerad kycklingbröst med bulgursallad och yoghurtdressing. Mums! Sedan hade mamma köpt med sej vaniljhjärtan hem som vi åt som efterrätt, så nu kan jag lova att jag är mätt.

Jädrans vilken träningsvärk jag har haft hela dagen. Kände knappt nåt alls igår så det har väl kommit efter lite. Men det är bara axlarna och framförallt armarna som värker iaf. Ska kanske ringa och boka till veckan imorrn om jag kommer ihåg, annars får jag göra det på måndag, Bodypump-passen verkar inte va så överfulla som spinningen. Kan iofs bero på att det finns färre platser på spinningen.  

Paus

Klar med engelskan. Nu ska jag ta en paus och göra mej lite te och kanske en skorpa till.

Ikväll ska jag, mamma och pappa på GK's och käka. Jag har bara varit där innan vi ska på krogen annars, men det blir nog bra. Hoppas dom har nåt gott att äta. Nån som vet?

Längtar efter min älskling. Det gör jag iofs jämt när han är borta, men nu är det så nära. Kanske tar bussen till Veckebo efter skolan imorrn, det verkade som om den gick ända dit. Annars får jag väl vänta till mami och papi är klar med alla sina inhandlingar och sånt. Men jag har mys-abstinens!


Happy Valentine's Day

En mysig dag. En dag att vi ska uppskatta de vi håller av, lite extra. Att visa hur man egentligen känner och hur mycket någon betyder för en.

Det enda jag inte gillar med den här dagen är allt affärerna prackar på oss. Det ska va rosor, gosedjur och jag vet inte vad. Jag tror att vi ibland glömmer själva budskapet den här dagen ger, Vi är alldeles förblindade av denna köphysteri. Visst är det roligt att få presenter och det känns bra att ge någon en blomma som bevis på vad man känner, men ibland räcker det med att man är tillsammans.

Jag, för min del, skulle hellre få en liten present någon annan dag, helt oväntat. Det skulle betyda mer för mej. Men det jag tycker man ska tänka på är att den här dagen inte bara handlar om pojk-/flickvännen, den handlar om alla i din närhet som betyder något för dej, vänner och släktingar. Låt alla få veta hur du egentligen känner och tänk på hur lyckligt lottad du är som har dessa underbara människor omkring dej.  

Glad alla hjärtans dag allihopa ♥


Jippie

Wihoo, äntligen klar med svenskan. Så skönt att få nånting ur världen iaf. Känns nästan lite lättare att ta sig an de andra uppgifterna också nu. Har även läst några till sidor och gjort lite matte (fast gav upp rätt snabbt när jag inte förstod). Det blev en produktiv dag, fast den började så dåligt.

Kanske ska följa med till farmor ikväll, det va längesen nu och hon blir alltid så glad när man kommer. Och frågar alltid efter J gör hon, hur det går för han och om han kommer hem i helgen och sånt. Hon är söt min farmor och jag älskar henne ♥

Nä nu ska jag fortsätta medan jag har lite flyt.

Blåsväder

Ställde klockan på halv 8 för att se om jag skulle orka gå till skolan ändå, och vaknar med världens huvudvärk. Nog för att jag ville va hemma, men det är ändå inte riktigt värt det. Okej, det har blivit lite bättre så nu ska jag ta tag i svenskan. Får se hur det går.

Det är blåsigt värre ute idag. Just nu har det lugnat ner sej lite, men tidigare trodde jag nästan att huset skulle lyfta från marken. Jaja, en liten överdrift, men åtminstone att busken brevid vår altan skulle ryckas upp med rötter och allt. Jag gillar inte blåst, tycker nästan att det är lite läskigt. Hoppas det inte håller i sej över helgen.

Hahaha

Åh jag måste bara än en gång hylla Björn Gustavsson. Han är så grymt skön. Kolla in det här http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc&NR=1. Jag sitter och skrattar för mej själv och det är inte så vanligt.

För övrigt pratade jag med Marcela idag som tyckte att förslaget, om att jag och Fanny skulle komma till henne mitt i veckan på sportlovet (ist för helgen), var mycket bra. Det känns skönt att ha nåt inplanerat. Och det känns dubbelt så bra att komma härifrån. Längtar!

Hemmadag?

Det va skönt att träna. Nu måste jag bara komma in i rytmen igen, men det ska nog gå bra.

Funderar på att stanna hemma imorrn. Nog för att vi har friluftsdag på torsdag (=ledig), men jag orkar bara inte. Matte på morron och den där jädrans Internationella Ekonomin på eftermiddagen. Ett krav på mej själv bara; om jag stannar hemma så måste jag göra allt det jag egentligen skulle gjort/börjat på för länge sen. Vilket blir:

Svenska bokrecension
Engelska novell
Internationell ekonomi arbete
Matte
Projektarbete

Det enda som håller mej från att stanna hemma är nog egentligen matten, eftersom man missar så mycket om man är borta en lektion. Hmm får se hur jag ska göra.


Nya tag

Okej, det blev ingen träning igår. Gick en promenad med mamma ist. Och färgade håret. Det blev lyckat denna gång, så nu är jag nöjd. Ett tag.

Ikväll ska jag träna, får inte smita undan mer nu.

Borde göra lite IE nu så man har nåt att komma med imorrn. Det är bara det att jag inte är ett dugg intresserad och det tar emot. Som tur är verkar ingen annan i klassen heller kommit speciellt långt.


Längtar till fredag ♥

wihoo

Jag är trött.

Började läsa Pride & Prejudice idag, den verkar rätt bra. Hoppas jag orkar ta mej igenom den på engelska, annars får jag väl fuska lite och läsa klart den på svenska.

Träning ikväll. Känns bra. Just ja, ska ringa och boka fler träningspass, dom har telefontid mellan 16.30 och 20.30 tror jag, så det är lika bra att passa på nu direkt medan jag kommer ihåg det.

Haha tråkigt inlägg. Kommer nog nåt bättre sen.

Grattis!

Min Emelie har idag joinat oss andra och tagit körkort. Va roligt för dej gumman, och ett stort GRATTIS!

image23
P.S. Som du sa så måste vi ha en dejt snart. Det har, som vanligt, gått alldeles för länge.

11/2 2008

Måste komma ihåg att boka spinning eller BodyPump idag. Om det inte finns den här veckan så till nästa vecka iaf. Måste komma igång nu.

Ett annat måste för idag är att plugga, om jag inte ska hamna på efterkälken med allt. Det är friluftsdag på torsdag så då har jag också möjlighet att ta igen litegrann. Hoppas jag.

Ska börja göra mej iordning nu och sedan börja med nåt av arbetena, innan man ska iväg till skolan en timme. Det är fint väder ute idag och flera minusgrader så det är nog inte lika slaskigt som det va igår. Märks väl.


åhhh

Jag orkar inte det här.

Sko-fetisch

Har kollat på frisyrer till balen idag på Internet, bara för att få lite uppslag till vad jag vill ha. Ska nog gå in på Syrran & Jag och se om dom har tid att visa lite bilder och sånt. Ska väl diskutera om jag ska ha löshår eller inte m.m. Om jag ska ha det så är det inte för längden, utan för att få lite tjockare hår. Ha lite mer att jobba med helt enkelt.

Är förresten grymt sugen på att köpa nya skor. Suget blev värre när Marcela visade sina nyaste. Konstigt nog dras jag hela tiden till svarta pumps, men eftersom jag redan har två par så känns det lite dumt att köpa ett par till. Det skulle vara ett par släta helsvarta isf. Aja, det ska helst dröja lite innan jag köper nåt nytt nu. But a girl can dream, can't she? ;-)

Arrrgh..

Usch, j*vla skit hår! 

Det va en bra dag ända till då färgningen av utväxten blev ganska misslyckad. Inte i den bemärkelsen att det blev helt galet, utan mer att det inte tog överhuvudtaget. Så nu är det bara att göra om the whole f*cking procedure någon annan dag den här veckan. Skit!

Hoppas att det går bättre att färga ögonfransarna sedan, annars blir hela dan värdelös.

Saknad

Jag saknar min älskling! Kom hem till mej...♥

Björn Gustavsson

Han är så skön! Missade alla bidragen (inte för att det gjorde nåt) men lyckades pricka in att sätta mej framför tv:n precis när han ska stå för paus-underhållningen. Horoskopet för hans afrikanska fadderbarn och kärleksdikten, han är grym!

image22
Mer Björn åt folket!

Yeah

Det blev inget tv-spelande igår, vilket var synd. Men vi hade väldigt trevligt ändå. Hyrde en skräckis och (för att jag skulle kunna sova sen) en komedi. Jag tyckte att rysaren var okej, men komedin var inte mycket att hurra för. Även om den va rätt okej för att vara fransk.

Hudik idag. Ska få ett tygprov från SidanCarlson till veckan, men om det inte stämmer med vad jag tänkt mej så har jag bestämt vilket av de andra tygerna här hemma jag ska ha. Börjar faktiskt tro att det kan bli riktigt bra ändå och det känns otroligt skönt. Skulle egentligen bara göra av med pengar om jag hittade en t-shirt, men det blev en BH och trosor ist. Va ett tag sen jag hittade några underkläder som jag gillar utan att de såg ut som allt jag har tidigare, så då unnade jag mej det.

Ikväll blir det antagligen inget mer ansträngande än lite Melodifestivalen med mamma och pappa. Eller någon film. Eller datorn hela kvällen. Jag har ju några alternativ iaf haha.

Trevlig kväll allihopa!


Oh my god

Gaaaahh....Jag får panik. Kollade på Las Vegas och det va så spännande. Allt hände, och då menar jag allt. The Montecito har skottlossning vid valvet och blev rånade, Mary skulle skjuta sin far, Sam blev kidnappad och Dannys vän gjorde en bomb. Marys far blev skjuten, men man fick inte veta vem som sköt. Mike hann inte ikapp planet som Sam var ombord på, samtidigt som det hörs en stor smäll och det exploderar från mitten av kasinot. Och sen står det TO BE CONTINUED. Hur less blir man inte?!

Nästa avsnitt är inte förrän den 29 mars. Jag får nå fel!

image21

Och förresten så är Josh Duhamel hur snygg som helst. Jag skulle kunna kolla enbart för att han är med, det är bara ett plus att serien faktiskt är riktigt bra.

Äntligen helg

Eller nästan iaf. Har bara en lektion imorrn och även om det är matte så är det skönt.

Förhoppningsvis blir det tjejkväll imorrn, fast vi blir nog inte så tjejiga eftersom vi tänkt spela tv-spel och sånt. Det va ett tag sen vi gjorde nåt sånt så jag hoppas att det blir av.

På lördag bär det av till Hudik. Kolla på tyg (igen), antagligen träffa mormor och morfar nåt, och kanske lite shopping. Borde egentligen inte, men jag är för svag för att stå emot om det är nåt som verkligen lockar. Och hur härligt är det inte med nya kläder? ;)

Vår

Jag längtar efter våren. Ännu hellre sommar såklart, men våren måste ju komma innan.

Jag och Kristin pratade om det påväg till skolan idag och jag fick så starka vårkänslor att jag t.o.m. kände doften av vår (vilket inte ska va möjligt när det fortfarande ligger snö på backen).

Jag längtar till det är bart på marken och man kan ha vårskor.
Jag längtar till det är varmt i luften så jag kan ha min nya vårjacka, eller ännu bättre bara en kofta.
Jag längtar efter att höra fågelsång och känna solen värma huden. Tänk så underbart!

Me, myself and I

Jag hatar att berätta om mej själv, att berätta om min bakgrund, min familj, mina intressen och framtidsdrömmar.
Jag är en så otroligt tråkig människa.

Jag har bott i Ljusdal, i samma hus, hela mitt liv.
Jag har inga syskon, så vi är bara tre i min familj.
Jag har spelat badminton och handboll, men gör ingetdera längre.
Jag vill se lite av världen innan jag börjar plugga vidare (till vad vet jag inte).
Jag umgås med kompisar och pojkvän på fritiden.

That's it.

Jag får nästan ångest. Vad ska jag göra med mitt liv?

Marknadsföring

Idag träffade vi P-O för första gången sedan november, och nu ska vi sätta igång med det här projektet. Det är alltså meningen att vi, 4 stycken, ska ansvara för marknadsföringen av teatern P-O håller på att sätta upp. Detta kommer att ingå i vår marknadsföringskurs, men det är bra med lite äkta erfarenhet ist för att bara göra uppgifter från en bok.

Det kommer bli mycket att göra, många timmar i telefonen, men som sagt det blir en nyttig erfarenhet och jag tror att det blir spännande.

Utan störningar

Jag skulle behöva en vecka helt utan tv och dator (iaf utan internet). Spenderar waay to much time med att göra saker jag inte borde. Kolla på onödiga tv-program eller hitta ointressanta sidor på internet som man fastnar vid. Datorn kan jag behöva till skoljobb, men det skulle va skönt att inte ha något som kan störa.

Jag har alldeles för lite självdisciplin för att klara det utan hjälp. Det kanske vore lite väl drastiskt att slänga ut tv:n, (och det är klart att jag inte kommer att göra det.) Men det vore skönt och jag tror, fullt och fast, att jag skulle få mer än dubbelt så  mycket gjort än för tillfället.

Jag vet, jag vet, det här är ett så kallat I-landsproblem, men eftersom jag lever i ett I-land så är det självklart att det är såna problme jag har, eller hur? :)

Måndag

Det har varit en skön helg. Älskar när sötnosen är hemma, men nu dröjer det två veckor igen. Det ska gå bra!

Ikväll blir det träning. Hamnade efter lite förra veckan eftersom jag inte mådde helt 100, men det är bara att komma igen. Fanny och Kristin ska också dit så vi får stötta varann. 

Nu blir det lite plugg och te-drickande.  

Är förresten väldigt irriterad över att jag inte hittat tyg i den färg jag vill ha till balklänningen. Vad ska jag göra?

Omyndigförklarad

Jag såg på Aftonbladet att nu har Britney Spears blivit omyndigförklarad och hennes pappa kommer att ha hand om hennes förmögenhet.

Det är synd om tjejen, men något fel är det ju helt klart. Hon skulle verkligen behöva komma bort från rampljuset och få proffesionell hjälp och med tanke på hur kaosartat hennes liv varit den senaste tiden så kanske det inte är så dumt att hon blir  omyndigförklarad ett tag. Bara hennes pappa verkligen gör det för att hjälpa henne och inte för att han vill kontrollera henne och hennes pengar.

 


Är det nån som kommer ihåg den första tjejen? Och nog kan man säja att det är lite skillnad nu.

Ibland undrar jag varför folk känner en sådan press att bli kända. Att vara känd verkar verkligen inte vara en dans på rosor. Många kändisar åker dit för rattfylla, narkotikabrott, eller tar livet av sig. Är det värt det?

Ledig

Skön dag, men eftersom jag inte mår så bra så kan jag heller inte njuta ordentligt av ledigheten. Önskar att J va hemma nu, men han kommer ju iaf hem inatt.

Undrar om jag ska lägga mej i badet en stund efter maten. Skulle egentligen iväg och sola, men jag vet inte om jag orkar ta mej för. Får se hur det blir.

RSS 2.0