Hometown


Ljusdal. Buss direkt efter skolan. Vilket bra tillfälle att plugga på tänkte jag. Tjena. Helt slut och med en spänningshuvudvärk som hette duga va att försöka sova allt jag kunde göra. Och det gick rätt bra. Kunde läsa på litegrann efter ett par timmar, men får hoppas att det går bättre på resan tillbaka. Bussen va lite sen, kom fram 5 över halv tio. Räkmacka och lite prat med mamma och pappa innan läggdags.

Idag ska jag träffa Sandra snart, sen får vi se va kvällen har att erbjuda. Måste säja att jag blir mer och mer sugen på att gå ut, även om ingen av mina tjejer verkar va speciellt på. Får väl se till att övertala nån av dom. Det får inte bli dunderfest, har ingen lust att må illa på bussen imorrn. Men samtidigt är det dumt att säja så. Säjer man att det blir lugnt brukar det alltid bli allt annat än lugnt. Men det gör ju inget om det blir en hemmkväll heller egentligen.
 

Torsdag


Men fasen att alla skulle va upptagna ikväll. Det hade ju varit jätteroligt att gå på Bootcamp på Stadium, men själv känns lite tråkigt. Attans.

Måste iaf än en gång säja att jag trivs otroligt bra här i Stockholm. Med allt. Boende, skola, vänner, you name it. Det känns som hemma. Eller okej då, visst finns det nackdelar. Och jag saknar ju såklart dom vänner som inte är här. Men övervägande så är allt super. Känns jättejobbigt att veta att jag ska härifrån om 5 veckor. Det kommer att gå så snabbt.

Äh vi får se till att ordna det på nåt sätt. Måste. Kan inte gå tillbaka till att bo hemma och bara söka jobb igen. Det går inte.

Imorrn bär det av hemåt Ljusdal en snabbis iaf. Skönt att slippa släpa så mycket saker, har ju faktiskt det mesta kvar där.

Sturebadet





Vilken härlig dag. Lite segt med teori hela förmiddagen, men nyttigt det också. Fick lära oss om försäljning, vilket är en stor del av arbetet och viktigt att göra på rätt sätt. Måste tänka på det på torsdag. Samtidigt som att det i början känns viktigast att ta sej igenom behandlingarna utan problem. Mycket att tänka på. Men som sagt, superroligt!

På eftermiddagen fick vi se ett kurbad (lite läskigt att inte göra på varann en gång innan första kunden, men det kommer väl att gå det med) sedan gav vi oss iväg till Sturebadet för en rundvandring. Mycket trevligt ställe, men det borde det ju vara också med tanke på priserna. 495 kronor bara för inträde en gång. Vi behövde ju inte betala som tur va, och efteråt fick vi stanna och nyttja både träning och avslappningsmöjligheterna. Underbart.

Det fick mej att sakna träningen också. Det va så skönt att få röra lite på sej. Måste verkligen ta tag i det där när jag vet vart jag hamnar i fortsättningen. (Förhoppningsvis inte hemma)

Lagom slö när jag kom hem, men på ett skönt sätt. Imorrn väntar tvätt på morgonen och sedan aromainpackning på skolan. Bio på kvällen verkar det som dessutom. Härligt!

(Får se till att plugga ordentligt på bussen hem och i helgen så produkterna sitter sedan)


Söndagkväll


Vilken underbar helg det blev. Helt knäpp, men det är så det ska va.

Lite stressigt på lördagen, men det gick ju bra till slut ändå. Snabbshopping, ombyte, mat, fixa sej, utgång. Hamnade på 54an och träffade några Ljusdalingar; Tove-Li, Lukas och några till. Vid halv 3 började fötterna strejka och det va inget roligt att dansa längre. Dags för efterfest och lite mat. (Varm macka med kalkon på 7eleven är verkligen att rekommendera.) Efterfest hos Daniels kompis där man fick en lapp med något man skulle göra. Jag skulle säja "Det här va det bästa på hela kvällen" hela tiden t.ex. Blev inte kvar jättelänge utan kände att det va dags att åka hem. Lyckades göra världens vurp på vägen hem och var nära att börja gråta, trött och full som man var. Men det va ganska smärtfritt ändå och vid 5 va vi hemma.

Jätteroligt att umgås med alla här istället för hemma. Och än en gång grattis till Fanny.

Lördag


Lördag! Vaknade upp imorse och hade ingen aning om vart jag var eller vem som låg bredvid. I 2 sekunder. Tills jag kom på att jag va hos Fanny och det va hon eller Marcela som låg bredvid. Jobbig känsla. Alltså när jag kom på vem jag sov med. Haha.

Snart blir det stan där vi möter upp Kristin och Madde. Kanske lite shopping sen, mat och utgång. Kommer bli kung. Och jag hatar det uttrycket.

"En lördagmorgon"


Inte min dag idag. Vaknade vid halv 12-12 och har redan haft sönder saker, spillt ut saker, gått in i saker och varit nära att brännskada mej själv. Vad kommer sen? Nä jag måste ut ur lägenheten. Är bara tvungen att tvätta lite först.

Sen bär det av till Sigtuna för att gratta David litegrann. Killen blir ju hela 6 år. Liten då. Frida fyller 12 i år hon också. Herregud. Då är man ju ganska stor ändå. Fast det är hon ju inte i mina ögon. Även att min kusin fyller 40 känns helt overkligt. Så gammal är hon ju inte. Det är skumt det här med ålder. 

Äh, nu lär jag få rumpan ur sängen  och in i duschen om det ska bli nåt av den här dagen också. 

Rätt helt enkelt


Hemma. Ja det känns faktiskt så redan. Kommer bli jobbigt att lämna. Men det ska jag inte tänka på. Än är det ett tag kvar. Herregud, har ju bara varit här i 5 dagar.

Älskar att det känns rätt. Det va längesen jag kände så. Jag hoppas att det håller i sej. Det är intensivt och jag är inte dum så att jag tror att det blir mindre stressigt framöver, hellre tvärtom, men det känns så bra. 

Igår började vi med teori, lite allmänt om SPA och så. På eftermiddagen fick vi se när Diana demonstrerade en Body Scrub och sedan va vi 2 och 2 och fick göra det på varann. Inte helt fel. Varken att ta emot eller att ge. Idag var det teori på förmiddagen igen, huden, och efter lunch fick vi lära oss lite mer om produkterna och även göra akupressurmassage, calm mind ritual och ansiktsmassage. Det är jätteroligt, men kommer va sjukt nervös med första kunden. Tur att det är en vecka kvar till dess. 

Nu blir det till att duscha, göra en lathund till imorrn och träna maddagen på mej själv (när ingen annan ställer upp så...) haha. Enda nackdelen med att inte bo hemma.

 


Första morgonen


Kallt. Ligger och gosar ner mej i täcket. Förstår inte varför jag måste vakna så tidigt. Nu menar jag inte att det är tidigt nu, utan för nästan två timmar sen när jag vaknade av att knappt kunna andas (igen) och när jag gick upp för att snyta mej märkte att jag blödde näsblod. Inget trevligt uppvaknande. Och inte så lätt att somna om efter.

Men nu är det snart dags för en dusch och sedan lite frulle till Las Vegas.


Settled in.


I Stockholm.

Just nu är jag supertrött och sitter och myser för mej själv i lägenheten. Men jag älskar det. Direkt när jag kom innanför dörren kändes det så bra. Tänk om den var ens egen bara. Men jag är sjukt nöjd över att ha fått tag på den för de 8 veckor jag kommer att vara här.

Resan ner gick smärtfritt. Jag körde till GävleBro där vi fikade lite och sedan tog pappa över. Fick låna en gps av pappas jobbarkompis och gud va bra dom är. Nog för att man hade hittat ändå, men det blir en liten trygghet och man slipper en massa onödiga felåkningar.

Imorgon blir det stan och middag på kvällen innan mamma och pappa åker hem igen. Fanny kommer också och myser med mej då. Mer eller mindre frivilligt haha.

 


Rise and Shine


Dags att kliva upp. Vaknade faktiskt innan klockan ringde idag. Skönare att vakna av sej själv.

Idag är det packning som gäller. Har tagit fram det mesta som ska med och gjort listor, men nu ska allting ner i väskor också. Får se hur mycket som får plats. Lite svårt att veta hur mycket saker man kan ta med också, vet ju inte direkt hur lägenheten ser ut. (Det låter väl bra va? Att hyra en lägenhet man inte sett) Men det blir nog bra.

Jag tycker den känns värd att hyra bara för läget, mitt på kungsholmen, och inte så dyr var den heller. Hoppas att jag kommer trivas.

Är lite spänd nu, men längtar otroligt mycket också. Ska bli så skönt att bo själv. Lite ensamt kanske. Är ju van att ha folk omkring mej för det mesta. Men får väl ringa dom jag känner och tvinga dit dom om det krisar sej. Fanny får ju mycket närmare till jobbet så man kanske kan locka med det nångång ibland.

Nä, frukost, hårfärgning och packning va det. Bäst att komma igång direkt.


En jädrans ihärdig förkylning


Gud va jag hatar den här förkylningen jag har i kroppen. Trodde ju att det gick åt rätt håll, men tji fick jag. Är så tjock i halsen att jag vaknade inatt av att jag knappt kunde andas, varken genom näsan eller munnen. Inte den roligaste känslan.

Jag som skulle ner på köpingen och dona på med en hel del saker idag. Tur att jag bara jobbar på onsdag så jag ändå har tid att packa.

Väntar just nu på att pappa ska komma hem. Ta lite fika och sen måste jag köra igång med nåt.

Kanske borde göra nåt så jag blir riktigt sjuk sen här veckan. Bättre än att va sjuk i Stockholm. Det får jag verkligen inte. Fan.


Happy New Year


Ja, jag vet. Jag ska ha cred för min kreativa rubrik.

Nyår var faktiskt helt okej. Skönt och roligt att träffa lite nytt folk. Göra nåt annat helt enkelt. Det blev relativt lugnt då det vankades jobb idag. Nog för att jag började kvart i tolv, men det känns som om jag borde lärt mej av tidigare lite överförfriskade nyårsfiranden. Och det hade jag ju uppenbarligen. Kom hem strax före två tog en macka och la mej.

Älskar att Hudik har fyrverkerier och tal och grejer på stan vid tolvslaget, vilket gör att alla samlas, gamla som unga. Så skulle det vara här med. Och krogen skulle va öppen. Jag vill iaf träffa mycket folk på nyår.

Äh, nästa nyår önskar jag att jag är utomlands. Skulle inte vara helt fel att fira i sol och värme och fylla istället för snö och kyla och fylla.


RSS 2.0