In dreams I trust


Idag va det jobbigt att vakna. Inte för att det va tidigt, utan för att jag så gära ville stanna kvar i drömmen ett litet tag till. Varför vaknar man alltid på fel ställe i drömmar?

Vi va ett stort gäng på Cypern, med sol, bad och fest. Och jag känner hur jag snart inte klarar av vintern längre. Ge mej vår eller en resa! Jag behöver sol och jag behöver värme. Jag behöver lek och att bara vara. Att ha det bra och inte ha en massa måsten att tänka på. Ge mej. 




Fredag, 18 februari


Fredag. I helgen väntar jobb. Bra för ekonomin, inte så bra annars. Har inga problem med att jobba helger egentligen, men just nu är det Ljusdal jag inte vill vara i. Vill åka till mamma och pappa och hälsa på när jag har lust, inte när jag måste. Men det kommer väl det med.

Förra veckan åkte jag och Sandra snowboard. Och, hör och häpna, ingen bröt några ben eller fick hjärnskakning (och med ingen menar jag att jag är mest imponerad av mej själv som har en tendens att vara ganska klantig). Det va roligt och ska göras om. Sandra den jäveln kunde ju åka på kvällsåket igår, medan jag satt på tåget. Surt, sa räven.

Nu ska jag hoppa ner i badet med lite frukost och en bra bok, närmare bestämt "Eat, Pray, Love". Riktigt bra. Läser den dessutom på engelska. Rekommenderas.


What a mess.


Tänk att man uppskattar allt så mycket mer när det är saker man är ovan vid. Som att ha en ledig dag utan en massa måsten. Den turen har inte jag idag, men nästan.

Storstädning av lägenheten. Det behövdes. Skäms över hur det såg ut, helt ärligt. Det är tur att vi har ganska dåliga lysen här så det syns inte så bra på kvällen. Sen har vi nog haft skygglappar på både jag och Sandra bara för att vi inte haft tid/ork att ta itu med det.

Torka golven och damma lite, sedan blir det får jag fikabesök av Marie och Emelie.

Sjukt fint väder ute idag. Blir en promenad sedan om det håller i sej.


Give me a break....


Sjukt skönt att va ledig idag. Hinna ta itu med det som behövs. Tvätta. (Måste köpa mer strumpor, alla är i tvätten just nu, det är illa). Söka jobb (känns ganska kört, men det måste ju finnas nåt ställe som behöver arbetsvilliga). Ordna upp lite här hemma.

Inser också när jag kommer upp från källaren att det är ett absolut måste att börja träna. Åtminstone mer promenader och sluta äta så mycket onödigt. Kan iofs skylla på att konditionen alltid är mycket sämre när man varit sjuk, men det är knappt att jag kan lura mej själv med det längre. Skärpning Clin. 

                                             Bjuder på en bild från Åre. Middag först kvällen.




RSS 2.0