Tröttis


Är sjukt trött. Tröööööttttt. Vill bara lägga mej ner och dö. Eller nja, det kanske va att överdriva lite. Men förstår verkligen inte hur jag ska orka i 3 veckor till. har jobbat tre dagar och är slut. Det måste va nåt fel på mej. Jag hoppas verkligen att kroppen skärper till sej, men den brukar inte vilja göra det utan mycket vila och det har jag inte tid med. 

Äh, tänk positivt. Tänk positivt. TÄNK POSITIVT!

Pengar. Slippa gå hemma. Erfarenhet. Ja okej, plussen är ju ändå många fler än minusen. Tur det. 

Sova.nu 


Schhh..


Jag måste erkänna en sak. Jag är helt facinerad över hur människor som Kissie, Dessie, Paow m.fl. fungerar. Jag skulle vilja krypan in i deras huvud och se hur tankarna går (de få som verkar finnas). Jag är facinerad över hur man kan bete sej på det viset. Och jag är allra mest facinerad över hur folk, som jag, tycker att det är intressant att följa en liten fjortistjej som varken kan stava eller komma med vettiga inlägg.

Jag menar, vad får jag ut av att läsa vad den här lilla tjejen har gjort idag. Vad hon har shoppat. Vart hon har festat. Bli irriterad på hur bortskämd och snobbig hon är, när det är jag och alla andra läsare som gjort henne till vad hon är. Hon hade ju aldrig tjänat pengar på bloggen och kunnat bete sej på det viset om ingen läste den.

Jag skäms. För mej själv och alla andra som gör att människor kan bli framgångsrika på det sättet. Som gör att det är okej att bete sej hur som helst. Värst är bäst. 

Jag hoppas att det finns annat i livet att sträva efter. 



 

Godnatt


Usch, nu är det dags att lägga sej. Har varit trött hela dagen. Var faktiskt nästan påväg att somna vid ratten påväg hem från Hudik. Farligt. Får inte hända imorrn. Så som sagt, nu är det dags att krypa ner under täcket.

Natti natt.



Working girl


My god, vilken jobbperiod jag har framför mej nu igen. Från måndag kommer jag att jobba mån-fre på matis, lördag och söndag på Orbaden och sedan måndag och tisdag på matis, ledig onsdagen, jobba tors-tis igen. Kommer att bli tungt, men jag behöver pengarna. Är sjukt glad över att jag får jobba överhuvudtaget. Vet ju hur det hade varit annars. Och det klarar jag inte av igen.

Har kollat på lägenheter med Sandra i Gävle också. Finns en hel del fina. Just nu verkar det luta åt en 3a på Brynäs, men vi ska fortsätta kolla lite mer. Inflyttning i december om det blir den, och det är ju bra, eftersom både jag och Sandra är i Thailand 2 veckor var i november.

I helgen ska jag bara ta det lugnt och njuta. Är lite sugen på att gå ut, men bara lite. Vet inte om det är nån som är på så jag gissar att det inte blir så. Klarar mej gärna utan att gå ut i Ljusdal ett tag till. Har inte varit ut sedan 15 augusti. Känns riktigt bra.


Mycket på gång


Det känns bra just nu. Nånting händer hela tiden. Nästan för mycket för att hinna med och ha råd. Men det för ingenting. Jag är glad.

Har fått mer jobb på Matpunkten, vilket känns jättebra även om jag helst skulle fått jobb på annan ort. Men man tar det man får. Håller även på att leta lägenhet i Gävle med Sandra. Det går ju alltid att pendla och jag måste få känna att jag är påväg härifrån litegrann iaf.

Den här veckan har jag varit i Gävle, jobbat, haft säljutbildning på Orbaden. Idag ska jag operera bort den förbannade visdomstanden och imorrn bär det av till Gävle igen.

Ska förövrigt röst idag också eftersom jag inte är hemma på söndag. Det jobbiga är att jag inte alls vet va jag ska rösta. Dom säjer ju bra saker, men jag litar inte på politiker. Det är bara massa prat och löften som sedan inte infrias. Men visst, rösta måste man ju.

Uppe med tuppen


Idag bär det av till Sandviken. Tråkigt väder, men va gör väl det när det vankas fest? Har som vanligt problem med va jag ska ha på mej ikväll. Sjukt jobbigt när man måste packa. Kan inte ta en jätteväska för att va borta ett par dagar. Vill va barbent. Passa på när man faktiskt har lite bruna ben. Men pallar man det? Blir det för kallt?

Haha jag ska väl va glad att jag inte har större problem just nu.

Sitter och kollar på Kalle Blomkvist och Rasmus. Underbar film.


Today I'm free as a bird...


..a bird who can't fly.

Nej jag är inte bitter. Less på att vara förkyld. Vill röra på mej. Ska nog försöka mej på en promenad snart ändå. Och kanske baka lite bröd. Och komma på va vi ska äta ikväll. Och söka jobb. Och bostad. Det är inte bara att va ledig.

Men jag är väldigt glad över att få jobba några dagar den här veckan. Passar mej perfekt. Och sen blir det Åshammar på lördag och fira Sandras lillasyster som fyller 18. Måste bort lite.

För övrigt satsar jag mest på att komma till Gävle just nu. Så är det någon som vet vart man kan söka jobb eller om det finns en 3a ledig så får ni gärna höra av er. Och nej, jag ska inte ha en 3a själv. Så mycket utrymme behöver jag inte.


På topp


Hemma från jobbet. Ätit en jättegod middag och duschat. Sitter just nu uppkrupen i hörnet på sängen med datorn och en lite chokladbit. Jag ska väl, som alla andra, också bänka mej framför tvn och hejja på moderlandet i landskampen. Men har inte riktigt ro att sitta och kolla precis heeela matchen.

Det gick okej att jobba idag. Men bara okej. Känner att kroppen inte ville egentligen, så därför gruvar jag mej nu sjukt mycket inför monsterdagen imorrn. Behandlingar mellan 9 och 19. Det är inte att leka med ens när man är helt frisk. Men det är väl bara att köra på så länge orken finns och känner jag att det inte går längre så får jag så lov att avboka. Är man sjuk så är man, det är inte så mycket att göra nåt åt.

Tänkte lägga upp några bilder från Cypern. Men inte nu. Orka.


The sun is shining all around....


Fortfarande förkyld och alltså inget jobb idag. Kan va bra att va hemma och vila så jag orkar med Delins imorrn och ett monsterpass på Orbaden på lördag. Men har en hel del att dona på med hemma så sysslolös är jag inte. Packa upp och tvätta. Kläderna blir ju inte direkt fräscha när man är utomlands och dom dessutom ligger nermosade i en resväska hela tiden.

Tänkte vara en snäll dotter och städa lite innan mamma kommer hem. Är sugen på att baka också. Vi har så sjukt mycket äpplen så man lär ju passa på att göra något med dom. Tror det blir äppelmuffins med crunch isåfall. Otroligt gott.

Är glad att jag kom hem den här veckan. Även om det är sjukt kallt så är det iaf sol, vilket jag hörde att ni inte såg mycket av förra veckan.


Oh my god


Tilllbaka i Sverige och Ljusdal. Resan va underbar och jag hade gärna stannat ett tag till. Fast med tanke på att jag fått en elak infektion i visdomstanden och dessutom är förkyld så är det väl bra att va på hemmaplan.

Ligger i soffan och kikar runt lite på internet. Råkade komma in på några bloggar. Herregud. Jag dör litegrann här. Är folk verkligen seriösa. Okej att människorna är från 14 år, men ändå. För det första. Kan folk lära sej att stava. Ska du ha en blogg måste du kunna skriva så man förstår. Och använd rätt uttryck. Googla på det om du inte är säker. Hur svårt är det? Sen för det andra. Är alla verkligen sååå fjortis? Eller är dom ironiska? För deras skull hoppas jag på det sista, men något säjer mej att så inte är fallet.




RSS 2.0