Väntar

Sitter i Karin och Emelies lägenhet och väntar på taxin. Klockan 12 lämnar jag Ayia Napa och 15.10 Cypern. Vill inte hem. Hem till regn och kyla. Men kan ju lova att jag fått lite extra krafter att klara av hösten nu. Välbehövlig semester. Och det är stor skillnad på att åka och turista jämfört med att hälsa på nån som bor på stället. Nog för att hon inte bott här länge. Skönt och roligt har jag haft det iaf. Nu hoppas jag bara att flyget går när det ska och att jag kommer hem till Sverige välbehållen.

Fredagkväll


Ja då bodde man hos mamma och pappa igen då. Lite tungt, men eftersom jag åker på söndag så gör det mej ingenting än. Skillnad när jag är tillbaka. Men jag ska bort. Bort. Bort. Måste.

Har haft en jättebra sommar. Älskar sommaren. Älskar mina vänner. Älskar att jag kanförlänga sommaren en vecka när den börjar försvinna härifrån.


PeaceAndLove


Midsommar



Flitig som ett litet bi


Åh, får alltid ångest när jag tackar nej till jobb. Men idag hinner jag inte. Känner mej lite smått stressad. Har iofs hela dagen imorrn på mej. Men jag ska flytta ur lägenheten, städa den, packa upp allt hemma och försöka få plats med allt nånstans samtidigt som jag ska packa smart till Cypern. Får inte ta med hela garderoben. Får inte. Kommer iaf inte ta med några klackar (kanske ett par). Det är skumt, men när jag är utomlands känns det inte bra att gå ut i klackar. När Karin dessutom säjer att det är kullersten överallt så blir ju valet ännu lite enklare. Men lär väl komma iväg med proppfull väska ändå gissar jag.

Bakade iaf lavendeldrömmar i förrgår. Dom blev inte riktigt som dom skulle, men det är bara att testa igen. Smaken va det inget fel på. Lite skumt med lavendel bara. Men roligt.


(Bild: Leilas A Piece of Cake)


Sommar och sol



Ledighet. Skönt. Har ju lycktas pricka in ganska rätt hela sommaren faktiskt. När jag har varit ledig har det oftast varit fint väder. Så även nu.

Lite jobbigt när man har hundra saker liggandes över en som ska göras. Men det finns ju kvällar. Lika bra att ta vara på solen när den väl är här. Nog för att det lär bli en hel del sol nästa vecka också, men det är inte riktigt samma sak som den svenska sommaren ändå. Det finns inget bättre. Blir nästan lite sentimental när jag tänker på det.

Nu blir det lite kaffe i solen och sen tänkte jag baka lavendeldrömmar. Min kära mor letade upp lavendel åt mej när dom va i Stockholm, så då måste jag ju återgälda det med att faktiskt använda mej av den.



Long time no see

Oj, över en månad har gått och inget alls har det blivit skrivet. Men så blir det när man inte vill sitta vid mammas och pappas dator och ens egen är på lagning. Dessutom har det funnits annat att göra än att vara inne på internet.

Just nu jobbar jag rumpan av mej (dock inte bokstavligt talat, tyvärr). Men det går över förväntan och eftersom jag sedan står på exakt samma ruta som två tidigare höstar så är jag glad så länge jag får in lite extra.

Har som sagt inga planer för hösten än, förutom en resa till sötaste Karin på Cypern vecka 34. Funderar på att ta mej till Gävle och se om det finns några jobb där. Vill helst tillbaka till Stockholm, men känner att det kan få dröja till vären eller nästa höst. Kanske ska söka några kurser och komma igång lite lätt med någon form av pluggande. Är rätt sugen på det, vilket känns fantastiskt eftersom det inte alls har kommit på fråga tidigare.  

Äh skrev inget vettigt nu heller. Ska hoppa in i duschen sen åka hem och lägga mej. Och ställa klockan till imorrn (och hoppas att telefonen inte laddar ur under natten som inatt, och därför inte ringde när den skulle).


RSS 2.0