Vart är den?

Var är min papperskorg? Den borde väl inte bara kunna försvinna såhär? Och nu menar jag ju inte den under köksbänken utan den på datorn. Har jag verkligen lyckats slänga Papperskorgen? Bra jobbat Carro.

Stockholm, stockholm..


Är i Stockholm. Är här varannan vecka nu. Men är väl bättre än att bara sitta hemma. Kan inte bestämma mej om jag tar bussen redan ikväll. Hade helst åkt imorrn på morgonen, men det går tydligen ingen buss förrän fem. Typiskt. Aja, har lite jag ska uträtta så det beror väl på hur lång tid det tar idag.

Vill hitta en liten lägenhet nu. Med kök. Eller åtminstone kokvrå med ugn. Visst finns väl det? Behöver kunna få baka och laga mat "på riktigt" när andan faller på. Får gå på biblioteket och kika i DN om det finns nåt intressant.

Nä nu har jag inte tid att slöa längre. Up, up and away.


Underbart





Vilken bra helg det blev. Tappade sugen på att festa litegrann när jag va på jobbet, men hämtade Sandra, duschade och fick lite hjälp att komma igång igen. GK's innan stadens. Hur trevligt som helst. Förutom killen som vi tror försökte ragga upp Sandra med repliken "Har du tampongen i?". Vem säjer så?

Trodde att det skulle va helt dött ute, men det va mycket mer folk än jag räknat med. Dans och dricka med min Sandra, kan det bli bättre? Sandra, vi måste göra det här oftare, så är det bara!

Idag är planerna att ta en dusch, baka lite och sedan hälsa på Marcela och antagligen förhöra henne. Enda chansen att få se en skymt av henne är att involvera sej i hennes skolarbete. Men det är ingen fara, hoppas jag kan vara till hjälp. Är otroligt imponerad av alla som pluggar nu. Förstår inte hur de orkar, jag skulle aldrig ha motiviationen. Hoppas att jag kommit på andra tankar till våren så jag kan söka in till något.

 


När?


Nånting måste ju klicka. Nånting måste ju kunna fungera direkt. Nånting måste kunna vara enkelt. Eller?

Några månader senare

Måste nog börja skriva litegrann igen för just nu är det en hel del som snurrar i huvudet. Känner mej ganska förvirrad. Men det va väl inte direkt något ovanligt när det gäller mej. Ville ju ner till Huvudstaden, men nu är jag inte lika säker längre. Jag hoppas att det är något övergående och bara för att det blev lite fel med allt där sist. Ska försöka igen. Vet ju lite mer hur det kommer att bli nu. Less surprises.

Måste bara säja att jag är så glad att det inte är något tjafs med någon och att allt fungerar bra och har gjort det hela tiden. Otroligt skönt och jag hoppas att det fortsätter va så.

Finns annat som snurrar också, men det får jag ta som det kommer bara. Det blir som det blir, ingen mening med att haka upp sej på det. Bara det inte blir massa krångel, för det orkar jag inte med. Är det ingen som lägger sej i så kommer det gå bra (men hur troligt är det?).  

På lördag blir det jobb sedan fest med Sandra. Jippie! Är jättesugen på att festa och har dessutom inte varit med Sandra på hur länge som helst. Det är på tiden. Jag hoppas att det är lite folk ute fast det är helgen innan löning. Men det spelar ingen roll för vi ska ha kul ändå!

Haha världens mest flummiga inlägg. But that´s me. För tillfället. Sova nu och sen en ny dag.

RSS 2.0