En massa strunt


Det blev ingen bastu hos Madde igår, men dock lite målning och snart är nog hela stugan klar. Mysigt värre.

Idag åkte vi in med Fanny till Ljusdal så hon kunde äta lunch med sin farmor innan tåget tillbaka till Stockholm gick. Jag saknar henne redan, men vi ses ju i Borlänge redan nästa vecka.

Uträttade en massa ärenden med Marcela. Hon köpte bland annat blomlådor och blommor, som vi planterade, till balkongen. Jättefint. (och vuxenpoäng)

Är hos mamma och pappa och ska få chili con carne. Mmmm min favorit. Så glad. Sedan ska mamma färga håret på mej också. Kan behövas.

Imorrn väntar jobb. Känner mej rätt taggad för det.

En positiv vind har flugit i mej tydligen. Det är väl bara att njuta så länge sen håller i sej.


Älskar


Älskar när det är sånt här väder. Älskar att känna hur solen värmer mina bara ben. Älskar att jag kan må så bra bara av sol och värme.

Har passat på att sola lite hemma hos mamma och pappa idag. Bakade muffins också. Nåt ska man ju ha med sej på inflyttningsfest, eller hur? Ikväll blir det bad och bastu hos Madde ute i Gunnarsbo. Var där och hjälpte till och målade lite i fredags. Eller ja, dom andra va där hela dagen, men jag kom så fort vi kommit tillbaka från Arbrå.

Jag gissar att kvällen kommer att bestå av en hel del skratt, skvaller och mys. Älskar det.

Älskar allt idag. Så passa på att höra av er haha.

Syréner i massor




Absolut noll motivation att skriva här. Inte just nu då, men annars. Kan ju bero på att jag bara har internet hos mamma och pappa och är jag där har jag annat för mej.

Just nu håller jag på att koka syrénsaft. Såg receptet i en tidning och eftersom vi har så otroligt mycket syréner tänkte jag att det vore roligt att testa. Har absolut ingen aning om hur det kommer att smaka. Inga förväntningar. Skulle gissa att det blir lite skumt, så jag gör bara en halv sats så länge. Kokar den idag, sen ska den stå i fyra dagar medan man rör om ungefär två gånger om dagen. Lite bökigt eftersom jag inte kommer att ha den hemma, men det är ju inte så långt hem och i värsta fall får väl mamma röra om lite nångång då.

Imorrn kommer Fanny. Jippie! Det va längesen hon va här i köpingen nu. På lördag blir det fest. Kristin fyller år och det är cruising. Det sägs att det ska bli regn, men hoppas att det är mycket folk ute ändå. Jag lär väl va lagom mör efter ett jobbpass på Orbaden, men är ju ledig fram till onsdag sen så det får jag ta igen då.

Nej, nu lär jag kolla saften. Håller tummarna för att det ska bli bra.


Örspära


Jag är så klantig ibland. Gick till mamma och pappa imorse för att baka lite bröd. Tänkte att det va en bra idé att träna lite under tiden bröden jäste. Tog cykeln och drog iväg till Kolsvejdaberget (jätteskönt att slippa möta så mycket folk när man tränar). Cyklade upp en liten bit, men bestämde mej för att jogga lite istället, så ställde ifrån mej cykeln och låste. Glömde nämligen bort att jag gömt nyckeln hemma ute för att slippa ha den med. Så det va bara att jogga hemåt för att bröden inte skulle bli konstiga.

Klaaaant.

Men det gick ju bra iaf. Jag fick lite extra träning och bröden blev inte konstiga.

Har varit lite extra borta hela dagen. Lite värre än vanligt alltså. Men man får ha såna dagar också.

Bokade tågbiljetter till Borlänge med Kristin. Peace and Love 2010. Snart kommer vi!

Imorrn blir det en heldag med Emelie. Jippie!


Borta bra men hemma...?


Så. Tillbaka på hemmaplan. Har flyttat till egen lägnehet. Jobbat lite. Träffat folk. Känt på hur sommaren kommer att se ut till mestadels. Men ingen fara, för det känns rätt bra.

Blev lite ledsen när schemat visade att jag inte börjar jobba förrän midsommarveckan. Men det är inget att göra åt. Får hoppas att de ringer och behöver extra folk någon dag. Skulle verkligen behöva perngarna.

Älskar lägenheten. Lagom åt mej och ett bra sätt att klara av sommar i Ljusdal på. Kunna va själv när jag behöver. Kunna hälsa på hemma närsomhelst, men på egna villkor.

Och eftersom jag inte behöver mitt rum längre så kommer jag att kunna ha massagebänken där och ta emot om det är någon som skulle vilja ha en SPA-massage eller ansiktskur. Bättre att kunna jobba ostört än ute i vardagsrummet och förpassa mamma och pappa till gästrummet under en timme.

Nä nu ska jag packa ihop mej och åka tillbaka till tegelhuset med loftgångar. My new place. För 3 månader. Sen ska det bära av nånstans igen. Bort bort bort. Jajjemen.


RSS 2.0