Torsdag

Gud va varmt det är idag. Nåt grymt. Inte för att jag klagar, jag älskar sol och värme.

Jag ringde och kollade min håruppsättningstid på lördag och det va klockan 11 som jag trodde. Hon sa att det antagligen skulle ta 2 timmar att sätta upp det så då är jag klar vid 1. Hem och sminka mej och på med klänningen. Jag lär va klar med det till tre haha. Undrar om jag ska fråga Mattias om vi kan ta några kort innan, här hemma eller med Fanny och dom i Jonsparken. Hmm, det vore ju mysigt. Men vi får väl se.

Nu ska jag hoppas in i duschen och bege mej iväg en liten stund.



image53

Fest

Åh! Jag hade så roligt igår! Så otroligt, jävla roligt! Alla va så taggade och fulla, men alldels lagom. Och jag fick varken ont i magen eller mådde illa. Den där kokosen är magisk. Tack Emelie för tipset!

Det absolut enda som är ett moln på min himmel just nu är Jocke. Eller inte han såklart, utan att han inte kan va hemma nu när jag mår så bra. Jag vill dela det här med honom.

Jag är lycklig så obeskrivligt lycklig.

Fotografering

Studentfotografering. Jag fick sitta på klasskortet, Kristin också. Har aldrig hänt tidigare, mer än när jag gick på dagis. En ny erfarenhet.

Småkorten blev inte bra, men men. Inte är jag lessen för det. För ikväll ska jag ha roooligt! Vill börja direkt nu, men då vet jag att det inte kommer sluta bra (och med det menar jag inte att jag blir för odräglig utan att jag antagligen får ont i magen). Vet dock inte va jag ska ha på mej, men det ordnar sej väl.

Nu ska jag äta kokos och sedan in i duschen. Ciao!


Onsdag

Även känt som lillördag. Och det ska det verkligen va ikväll. Mmmm.

Igår kväll blev det färgning av utväxten. Inte för att så många kommer se skillnad men jag är nöjd. Skulle iväg och sola men jag ångrade mej. Är rätt brun och det kändes som om allt skulle blivit så stressigt då. Får ta det imorrn eller på fredag istället.

Hämtade upp Fanny och köpte lite snacks och drog till Nore. Satt först på "stora Nore" och såg solen gå ner. Mattias kom och pratade litegrann, sedan gick vi till de andra. Pratade mest med Hanna och Ronja och åkte hem vid elva. Det är synd att det ska bli så kallt på kvällarna.

image52
(Riktigt såhär såg det inte ut, men har man ingen kamera med får man ta andras bilder)

Tjoho!

Idag är betygen satta! Vilken känsla. Helt underbart!

Och jag är så otroligt taggad för imorrn att jag nästan blir orolig att jag väntar mej för mycket. Men skitsamma, för jag är lycklig!



image51

Måndag

Så var helgen över. Jobbigt men skönt. Skönt för att det betyder att balen, studenten och utlandsresan närmar sej. Jobbigt för att det va sista gången jag träffade älsklingen på ungefär fyra veckor. Ja, jag är tjatig. Men eftersom jag kommer att sakna honom nåt så fruktansvärt så måste jag få skriva av mej.

Det är tur att jag har mycket att stå i framöver. Längtar som en tok till på onsdag. Va längesen jag festade så nu j*vlar. hihi.

Nä nu ska det bli turbostädning. Har inte städat på säkert fem veckor, om inte mer, så nu är det dags.

Torsdag

Snart helg. Oh jag längtar så mycket. Min älskling kommer hem och vi ses sista gången på fyra veckor. Hur ska jag klara det?

Upp till bevis imorrn på matten. Har gjort nästan alla uppgifter faktiskt, ska kolla imorrn om jag förstår nåt mer av de jag inte kunde idag, men det tror jag knappast. Gud va otroligt arg jag kommer bli om jag inte får mitt vg nu. Jag är faktiskt värd det!

Borde plugga nu, men jag orkar verkligen inte. Är så trött. Måste nog gå och lägga mej snart om jag ska kunna va nåt sällskap överhuvudtaget i helgen.

Sov sött.

Onsdag

Skitdag. Usch va arg jag va och fortfarande är.


Som tur va köpte pappa vattenmelon som vi ätit ikväll.Supergod! Får en verkligen att längta till sommaren.

image50




Jag hatar när folk inte håller va de lovar, eller inte gör va de sagt att de ska göra. Känner mej sviken då.

Grattis..

..på namnsdagen till mej.


(Jag räknar detta som min namnsdag även om jag inte heter Karolina, utan Caroiln.)

Tisdag

Det blev en prommis igår med Malin. Gick typ sju och kom hem kvart i nio. Det va skönt.

Slutar det regna/hagla till ikväll blir det nog en promenad då också. Kanske lite plugg också, jag fick några synpunkter på projektet men bara jag fixar till dom så får jag godkänt. Jippie! Det känns så bra just nu.

Jag längtar till nästa vecka.

Måndag

Usch vilket skirväder det va i fredags och lördags. Snö igen. Det trodde jag faktiskt inte.

Idag har det varit bättre, inte lika kallt och solen kikade fram litegrann, men imorrn skulle det nog bli regn igen.

Nationellt prov i Matte C idag, och det gick rent sagt skit. Inte för att jag hade pluggat till det och jag förväntade mej heller inte att det skulle gå bra.

Cruising i Hudik i lördags. Haha vilket skämt. Det regnade och va iskallt så det va nästan inga bilar ute. Inte för att jag åkte dit därför, det va mest för att ha nånting att göra.

Nu borde jag göra nåt skolarbete, men jag ringer nog Malin om en liten promenad istället.

A Small Breakdown

Eller inte så jättelitet kanske. Jag hatar när jag blir såhär, men det går inte att stoppa. förhoppningsvis blir det inte så längre efter nästa vecka när allt måste va klart.

Jag längtar så fruktansvärt mycket till studenten, balen och utlandsresan. Det ska bli så skönt att slippa tänka överhuvudtaget.


Sponsormiddag

Det är precis va jag va på nyss. Jag Albin Anna och Josefin har varit så duktiga med marknadsföringen och vi fick va med på middagen för sponsorerna. Det va meningen att vi skulle va på Pärlan, men tydligen hade det blivit ändrat och vi hamnade på Järnvägs istället. Det va väldigt trevlig måste jag säja. Jag skippade teatern dock. Är alldeles för trött så jag sitter hellre och sjunger till Så Ska Det Låta i soffan.

Trevlig helg.

Drömmar

Nu känns det bra.

Jocke ringde och lät piggare än han gjort på hela veckan. Stackarn kan inte sova på kvällarna så när de har teori på dagarna är han så trött att han somnar. Varje dag. Jag hoppas att han blir bättre snart.

Hela den här veckan har jag drömt konstiga drömmar, och dessutom kommit ihåg dem efteråt vilket jag aldrig gör annars. Igårnatt va värst. Allt var konstigt, men det som satte sej på minnet var att Jocke gjorde slut. Jag vaknade med en sådan obehagskänsla i magen att jag gått och tänkt på det hela dagen.

Har drömt likadant förut också, eller att han varit otrogen, och det är alltid samma visa dagen efter. Det går inte att beskriva hur det känns för samtidigt som jag vet att det bara är en dröm så tror känslorna på något vis att det kommer att hända. Hatar när det händer.

Då är det skönt om man kan prata med varann bara så man får bekräftat att det "bara var en dröm".

Inatt hoppas jag att det blir en trevligare dröm.

Helgen

På nåt sätt ser jag nästan inte ens fram emot den här helgen. Jag vill ha en extra-dag den här veckan så jag kan bli lite mer klar med allt jag måste göra. Okej, jag vet att man kan plugga på helger också, men det är så mycket svårare.

Dessutom är jag sugen på att festa, men vet inte med vem och om jag verkligen har råd. Det är ju faktiskt bättre att ha lite extra pengar till studentveckan så man slipper snåla då. + att vi ska ju utomlands veckan efter och då lär det ju bli en del fest också hoppas jag haha. Hmm dilemma.

Nä nu blir det nog lite fika och sedan plugg igen. Tjoho!

Torsdag

Provet i filosofi gick jättebra och jag slapp göra några extra kompletteringar. Jippie!

Hade en liten dust med Ing-Marie och hoppas att hon ändrat sej till imorrn annars får vi prata allvar då. Den här gången har jag faktiskt rätt och jag tänker inte ge mej. Surtant!

Måste bli klar med rapporten till projektet ikväll eller senast imorrn eftersom jag lovade Staffan att han skulle få det den här veckan. Skit också..

Är verkligen less på det här kalla vädret också. Kan det inte bli varmt igen, snälla?

Friluftsdag

Japp, jag är en liten skolkare. Men när man har så här mycket att göra får man faktiskt stanna hemma istället för att gå på dessa meningslösa friluftsdagar.

Det är skitväder idag och jag tycker synd om de som är med i fotbollsturneringen. Själv tänker jag sitta inne hela dagen om det inte blir bättre väder.



Just nu vet jag varken ut eller in med det här. Det känns som om det bara går utför. Jag hoppas att jag har fel....

Tisdag

Har varit en ganska bra dag.

Jag va en av tre som va klar med kulturspaningen och den gick bra. Fick dessutom veta att jag får MVG i religion och kanske i filosofi också, det hänger på provet på torsdag.

Gick till Sandra när jag slutat och vi gjorde klart mitt häfte till projektet så nu är det "bara " rapporten kvar. Skönt!

Ska ner på stadt om en stund och hämta biljetterna jag och Sandra ska sälja till studentveckan. Så vill ni köpa såna får ni komma till mej. Ska även få reda på lite mer runt detta.

Jag hoppas att jag inte får nån knäpp ikväll och tårarna börjar rinna igen. Jag orkar inte med det längre. Men just nu känns det bra och jag ska ge mej f*n på att jag ska klara det. Men med tanke på min självdiciplin så kanske det inte är så troligt att jag lyckas...

Vänner

Usch va tidningen lurade mej. Jag som trodde att det skulle va vänner på 5an från sju till åtta. Men tji fick jag för där va det "Frusna män söker kärlek"  ist. Prupp.

Hoppas att det är lite varmare i luften imorrn, annars blir det svinkallt att cykla till skolan.

Träningsvärk

Jag har träningsvärk. Hade ont i baksidan på låret igår och kom på att det måste va träningsvärk. Först visste jag inte var det kom från, men pappa kom på det:

Rabattrensningen!

Jag rensade en av våra rabatter i lördags och av det har jag tydligen fått träningsvärk. Haha. Pappa sa att det va en ovan rörelse eller ställning så det va därför. Snacka om att va otränad. Tur att jag kan se det komiska i det iaf.

Nä nu ska jag föröska skriva klart krönikan om size zero.

Skönt

Åh gud. Jag är nästan grinfärdig. Pratade precis med Staffan om projektarbetet och han sa att för att det skulle påverka slutbetyget så måste man få ett streck och det tror ju varken han eller jag att jag kommer få eftersom jag har ju faktiskt arbetat med det här. Det känns som om 200 kilo lyfts från mina axlar, även om jag inser att jag ju verkligen inte kan lägga av nu. Men får jag ett IG så får jag och det spelar ingen roll så länge jag får ett giltigt slutbetyg.

Haha nu blev det sulligt, men skit samma, jag är lite gladare nu iaf.

Nu ska jag börja på svenska krönikan och sedan skriva mer på rapporten.

So long, suckers.

Måndag

Måndag. 15 dagar till betygen sätts. 24 dagar till studenten. 31 dagar till Alanya.

Japp, nu är resan bokad. Den 12 juni bär det av till Alanya med Fanny och Marcela. Det blev inte ospec utan vi har en lägenhet på ett hotell 1,5 km från själva centrum. Det känns skönt att veta precis vart man ska. Karin och hennes klass ska också dit den veckan så vi kommer antagligen få lite party-sällskap särifrån. Åh jag längtar så otroligt mycket.

Gäsp

Jag är hungrig och less. Är nog dags att ta en paus nu. Det som gör att jag tvekar är att jag misstänker att luften då går ur mej alldeles och att jag inte ens orkar ta mej upp ur soffan igen.

P.s. Imorrn är det nationellt prov i matte c. Skit.

Plugg plugg plugg

Det är det enda mitt liv kretsar kring just nu känns det som. Just nu är det de tre svenska uppgifterna som hänger över mej. Jag har bara börjat på en, och det är den "minsta". Arbetet i IEn har jag heller inte börjat med ännu, och det har jag vetat om sen i höstas. Det enda jag kan trösta mej där med är att ingen annan i klassen heller är klar.

Jag är konstant trött och skulle helst av allt bara lägga mej ner och sova fram till studentveckan.

Jocke fick tillbaka sin ledighetsansökan idag också och det va inget muntert besked, Tydligen va man inte tillräcklig nära varandra när man varit tillsammans i snart två år, utan vi skulle varit gifta. En alldeles för enkel undanflykt tycker jag. För ärligt, hur många ungdomar idag är gifta innan de gått ut gymnasiet?

Jag vet att det inte kan va speciellt roligt att läsa min blogg nu, men jag skriver för min egen skull och det är faktiskt skönt att lufta känslorna litegrann. Take it or leave it. hihi

Onsdag

Tråkigt väder. Jag hoppas verkligen att det är bättre imorrn och i helgen. 

Va hos tandläkaren och lagade ett hål idag. Fick vänta typ 25 minuter innan jag fick komma in, sen började han med mej men var tvungen att gå iväg och hjälpa någon annan en stund. Jag behövde iaf ingen bedövning eftersom det va tanden som är rotfylld. 

Imorrn ska jag kanske kolla lite på smycken om det finns nåt speciellt jag vill ha i studentpresent. Vet inte alls va jag ska önska mej annars, förutom pengar då som alltid är bra att få. 

Skit

Varför ska precis allting krångla? Just nu har jag absolut ingenting att se fram emot. Får jag inte allt klart innan betygen sätts så är det ju kört, speciellt med projektet. Får jag inget godkänt på det så får jag inget betyg alls. Jag har panik. Mår psykiskt dåligt hela tiden över det, plus att jag inte heller har nåt jobb på gång. Mitt liv suger!

RSS 2.0