"Thursday, third day"

Jag älskar Joey i Vänner ^^.

Åh är så fruktansvärt sugen på att åka utomlands. Inte blir det bättre av att Kristin va här med lite resfeber. Är så avundsjuk på henne, men självklart hoppas jag att hon får det underbart. Borta i sex veckor. Va underbart.

Är också sugen på att köpa massa nya vårkläder. Det är nog mest att man får lite försmak av sommaren och kan drömma sig bort till ljusa, ljumma kvällar istället för kyla och mörker.

Ska åka till Jocke så snart han kan slita sej från skotern och vill umgås med mej istället. Vilket antagligen dröjer ett tag. Vad är det med killar och motorer sm gör att allt annat kommer i andra hand? Ett mysterium. Kanske ska kräva in den där middagen jag fick i julklapp imorrn. Men vad blir bäst, hemlagat eller restaurang? We'll see.

20 år

Känner att jag behöver skriva av mej litegrann.

Va i Sundsvall med mamma i fredags. Skulle inte ha nåt speciellt, men det är alltid skönt att komma bort lite. Hittade några saker iaf så jag är nöjd. 

På lördagen fyllde Fanny 20 år och det skulle såklart firas. Eftersom hon inte bor här och vi inte riktigt hade råd att komma till henne så va det jag och Marcela som fixade kvällen. Eller dagen också, för på eftermiddagen när Fanny kom fick hon sin första present, en necessär med lite gott och blandat. Sedan fick hon klä av sej och lägga sig i badet med ansiktsmask och en drink. Jag tror det va uppskattat.

Sen kom Sandra och vi käkade innan de andra dök upp vid halv nio. Fanny blev lite förvånad när Josefin kom eftersom vi lurat i henne att ingen hade tid.

Mycket drinkar, prat och tillslut barfotadans på stadens. Ja, fast jag älskar mina höga skor gör tyvärr inte mina fötter det så dom fick åka av ett tag (till jag upptäckte glassplitter på golvet)

Tack för en lyckad helg.

Love you<3

Dreams

Önskar så mycket att det blir vår snart. Lite sol, bara gator och den där doften som skvallrar om att bättre, skönare tider är påväg.

Tänk va underbart det vore att bara packa väskan och dra. Drömmar.

Work out

Har tränat idag. Skönt, men lite jobbigt att få svart på vitt hur dålig konditionen verkligen är. Men det ska det blir ändring på nu! Hoppas jag iaf. Motivationen brukar komma och gå lite som den vill, men jag får väl peppa mej själv. Tror jag ska ta mått och grejer, så man ser om det blir nån förändring. Även om det inte är det som är det viktiga så är det ju självklart en sporre. 

Allt  för att blir piggare och må bättre. Men tanke på att självförtroendet än en gång sjunkit igen då det inte verkar gå framåt på jobbfronten så är det bra om jag försöker pigga upp mej själv. Träning utsöndrar ju endorfiner som gör att man blir gladare och jag vet att det inte brukar ta så lång tid för mig att bygga upp en hyffsad konditon.

(Skriver jag om det såhär blir jag ju tvungen att ta tag i det, annars får jag skämmas)



Up,up and away

Snart bär det av mot Veckebo. Lite film och mys antar jag, sen bär det av hemåt igen eftersom bilen måste va hemm klockan 6 imorrnbitti och jag är ite så jättesugen på att kliva upp halv 6 bara därför. Kalla mej lat, men så är det.

Är skittrött och hoppas att jag för en gångs skull somar före årminstone halv 1 inatt. Är det för mycket begärt? Jag nästan hoppas att jag har en infektion i kroppen, för annars har jag ingen direkt anledning att vara så här trött och ha så här ont överallt.

Nä, på med leendet nu och far iväg.


Surr, surr, surr

Så, imorrn bär det av till arbetsförmedlingen igen. Helst skulle jag slippa, men jag vet ju att det är bra också.

Har ätit lunch med pappa idag. Nu kommer han jobba hemifrån lite då och då, när han inte är på företagsbesök. Det är ju trevligt att ha sällskap ibland också.

Jag vill ha minusgrader nu. Det är jobbigt med vinter, men hellre en riktig vinter än bara nåt halvdant. Man vet ju ändå att det inte blir vår än och att kylan och snön kommer komma tillbaka snart. Ska Jocke dessutom köpa en skoter vore det ju bra om det finns lite snö kvar till honom också.

Ska komma ihåg att ringa Malin ikväll och prata lite. Ska fundera på om och när jag ska åka ner.




Ja, jag känner mej lite surrig idag.

All grown up

Jag kan inte fatta att jag och mina vänner fyller 20 i år. Det är knäppt. Ingen tonåring längre. Vuxen? Nja, fortfarande på väg. Det är när man kommer upp i den här åldern som man märker hur olika ens liv ter sig. Jag menar, se bara på de som redan fått barn eller ska ha. Det är så långt ifrån den punkt i livet där jag befinner mig. Har inte en tanke på att få barn och familj nu, jag har ju inte gjort någonting än.

Med det här säjer jag inte att det är fel att få barn tidigt, jag menar bara att det är nu man verkligen ser skillnad på hur folk lever. Känner du att det är rätt för dej så är det bra. Känner du att börja plugga är rätt väg för dej, då ska du ta den. Själv har jag inte ens kommit så långt ännu. Jag kommer att plugga vidare, men vad och när det är fortfarande ovisst.

Jag är så avundsjuk på de som vet va de vill göra i livet. Vad de vill bli, hur de ska komma dit. Jag önskar att jag hade något jag brann för, en passion som gjorde att jag kände det som om jag klarar allt bara jag får göra "det". Hoppas det inte dröjer länge innan jag kommer på det.


10/01-09

Åh va jag älskar när Jocke är hemma. Det är ju så det ska vara.

Även om han är borta på veckorna nu också är det på ett helt annat sätt. Kanske för att han bara är lite drygt en timme bort istället för 70 mil.

Ikväll ska jag träffa Kristin litegrann. Är så fruktansvärt avundsjuk på hennes Thailand-resa. Tänk om jag också kunde komma iväg. Det skulle vara så underbart. Men det är klart att jag är glad för henne och hoppas att det blir en otrolig resa.

Btw, skriver från nya datorn. Har trådlöst internet hemma nu, men det är nog inte riktigt som det ska. Får ringa JLL på måndag och höra hur man ska göra, framförallt med säkerheten.

Frost och kyla

Jag blir inte klok på det här vädret. Ena dagen är det -20, nästa 0.5 plusgrader för att nästa dag ligga runt -17 igen. Nog för att det är vackert ute när det är såhär kallt, men lite överdrivet känns det. Det skulle räcka med mellan 5 och 15 minus. Då kan man åtminstone gå ut utan att gruva sej i en timme först. Fast jag har ju ärligt talat hellre kallt än att det skulle vara plusgrader, då allt blir grått och slaskigt.

Hoppas att pappa får tag på någon som kan hjälpa oss med routern. Allt gick bra till fram till att det skulle ansluta till internet. Jag som hade sett fram emot att kunna sitta med min alldeles egen nya dator någon annanstans än här.

Ska ta och pallra mej iväg mot Coop snart, eller kanske städa lite först.

2009

Okej, so I'm back. Känner att jag nog behöver skriva av mej lite.

Jul och nyår har varit trevligt. Inget speciellt, men det är ju inte alltid ett måste. Har inga direkta nyårslöften eftersom det aldrig fungerar mer än någon vecka. Jag tror också att det är bättre att ta saker i etapper än att helt sluta eller överdriva någonting i början. Det är nog lättare att tröttna då. Det jag hoppas på för detta år, för min del, är framförallt att jag ska få ett jobb såklart. Sedan att det blir ett bra år för famlijen och vännerna, med övervägande roliga minnen.


Ett kort inlägg för någon som behöver skriva av sej, men nu är det fika på G.

RSS 2.0