Irriterad

Skittrött och har ont i huvudet. Är superirriterad. Men det är nog bara för huvudet. Suck.

Gick inge bra med byxorna idag heller. I fredags när jag och Jocke va ut och åt, hade jag på mej mina nya jeans som jag köpte i Stockholm. Det va andra gången jag hade dom. Efter vi hade käkat skulle jag in hemma och hämta några saker innan vi fortsatte till honom. Jag hukade mej ner och knak sa det så sprack dom på knät. Ett par byxor för 1299 kronor som jag hade använt högst 6 timmar totalt. Så ska det väl ändå inte vara? Visst, tyget är rätt tunt, men man ska väl ändå kunna använda dom normalt utan att dom ska gå sönder?

Jag som va så glad att äntligen hittat ett par byxor som jag kände mej riktigt snygg i. Jeans som jag skulle kunna gå ut i och allt. Men men, får se om dom tänker göra nåt åt det. Måste åka till Hudik än en gång, med ett kontoutdrag så dom ser när och var jag har köpt dom, för idag kunde dom inte göra nåt när jag inte hade det med. Och sen är inte det inte ens säkert att dom gör nåt ändå. Pruppsaker!

Sick and tired




Ja då va det vinter igen då. Bara gator, sol och fågelkvitter förra veckan byttes drastiskt mot 15 minus och mer snö. Skit också.

Fast ska man va ärlig så är det ju likadant varje år. Så fort vårtecknen börjar komma, slänger man av sej kläderna och börjar prata om sommar. Sedan kommer det ett bakslag som detta. Varenda år. Men lika besviken blir man varje gång. Och nu vill jag verkligen att allt det här försvinner och det kommer lite värme och sol.

Är ganska sur på arbetsförmedlingen idag. Hade en fråga om man kan va ledig någon vardag eftersom jag nu jobbar helg. Svaret blev att dom inte visste men dom trodde att om man gjorde ett program på heltid så var det det som gällde och "sen är det upp till dej om du vill tjäna extra pengar på helgen". Vadå "extra pengar"? Det är ju dom enda pengarna jag tjänar, och man tycker ju att dom hellre ska uppmuntra till att jobba på riktigt.
Usch, det bara kryper i mej, så arg blir jag. Tur att det inte var min handledare för då vet jag inte va jag hade gjort. Men att bli bemött på det där viset, det ska ingen behöva bli. En rejäl känga åt kvinnan som sa det där.

Working girl

Trött. Så otroligt trött.

Jobbade både lördag och söndag. Mycket att göra, men roligt. Så skönt att göra nåt. Idag började jag på dagis också. Ovant, men det kommer att gå bra.

Känner att jag inte orkar skriva mer, så jag vet inte ens varför jag började. Haha.

Me and my love

Okej, snacka om att inte ha något att göra. Men hittade det här någonstans och tyckte att det var rätt roligt att fylla i.

Du & din partner

Vad heter ni?
Jocke och Carolin

Hur träffades ni? Genom gemensamma vänner kan man väl säja.
Hur länge har ni varit tillsammans?
2 år 7 månader och 17 dagar (fast vem räknar)
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Nej
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Japp, tog det med exakt ett års mellanrum också.
Isåfall, vem kör bäst? Alla säjer sig själv, men han är bättre. Kan ju köra lastbil också, det kan inte jag.
Kommer du ihåg er första kyss? Haha ja
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jocke, och jag blev överlycklig
Vem är äldst? Jocke.
Vilka stjärntecken är ni? Vädur båda två.
Vem fyller först på året? Jocke
Vem är längst? Jocke
Vem sjunger bäst? Ingen av oss
Håller ni i handen på stan? Om jag tvingar honom haha
Var nån av er oskuld när ni träffades? Pass
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, vi räknar att vi blev tillsammans ungefär 3 månader efter att vi kysstes första gången.
Vad har ni gemensamt? Lite olika saker 
Blev du kär i första ögonkastet?
Nja, träffades ett par gånger innan jag blev intresserad
Har ni någon speciell låt? Ja, Shayne Ward - No promises
Har ni några "fri kort"?
Har aldrig pratat om det, men det skulle jag tro (åtminstone jag ;) )
Har ni stora framtidsplaner? Var för sej, ja.
Har ni gråtit i varandras armar? Ja, en hel del. (åtminstone jag)
Har ni varit utomlands tillammans? Ja, på Kreta 2007.
Vilket är ert bästa minne? Många underbara.
Vem lagar bäst mat? Jag såklart
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser och kollar på film.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Japp
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Typ 2-3 mil, samma som nu
Blir du lätt svartsjuk? Nja, beror på.
Brukar ni bråka? Självklart bråkar vi ibland.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? All of it.
Brukar nån av er prata i sömnen?
Inte brukar, men det har väl hänt nångång för båda.

Åh han är så go min plupp. Önskar att han va här nu. Älskar dej<3


Tisdag 17/3

Att det är tisdag idag. Det känns inte som det, men samtidigt vet jag inte vilken dag det känns som heller. Det är en vacker dag och jag är glad. Det är huvudsaken. (Ingen som vet varför)

Fyller 20 om exakt en månad idag. Hej och hå. Ser fram emot det fast ändå inte. Det känns otryggt på nåt sätt.

Sitter hemma och degar, men ska ta mej en liten promenad snart. Hoppas att det inte är så blött. Jobbigt när man bli kall om fötterna, vilket jag är ändå hela tiden.

Måste komma ihåg att vattna blommorna också. Mamma är borta så det är mitt ansvar nu. Lite riskabelt att lämna det åt mej, men va ska hon göra? Hoppas inte alla hinner dö bara. Jag har verkligen inga gröna fingrar. eller så är det mitt rum det är fel på, för alla blommor som kommer in hit dör. Inte en enda har klarat sej, även om det va någon som kämpade på bra där ett tag.





Carpoolers

Åh gud så trött jag är. Skulle va skönt att sova lite, men ingen idé nu för då blir det en sömnlös natt istället. Och det gillar vi inte.

Har kollat på bil med pappa idag. Inte åt mej tyvärr, men han funderar på att köpa en ny. Den gamla börjar ju bli lite till åren och krånglar en hel del, vilket inte är värt att reparera. Det va roligt att kolla runt lite, se vad som finns och vilka man kan fundera på. Det skulle va roligt att kunna köpa en egen. Men vad ska jag med den till? Åka till Jocke 2 gånger i veckan? Haha. Nej det får vänta till jag har ett jobb och verkligen behöver en bil.

Pratade med Kristin nyss. Hemkommen från Thailand och längtade redan tillbaka. Önskar att jag också kunde göra nåt sånt. Va underbart. Men ska bli kul att träffa henne och få höra allt som hänt. Hon hintade att det va en hel del hihi.

The sun is shining all around

Vilken härlig dag det va igår! Trodde först att det skulle bli film hela dagen (brukar bli det när Jocke varit ut), men det blev skoteråkning till Vallåsen med Martin, Christian och Linda istället. Solen sken hela dagen och det var inte alls kallt. Bara lite på slutet eftersom jag ramlade av en gång ner i djupsnön på vägen dit och blev lite blöt. Men vi solade och pratade och sedan fick vi dit Fredrik och Lars med korv så vi kunde grilla lite innan vi åkte hem. Underbart.

Synd att det inte är fint väder idag också så man kunde känna sig manad att ta en promenad. Får se hur det bli på eftermiddagen.



(Hade ingen kamera med så det här är inte en bild från igår, men den passade bra in)

Friday night

Shit va jag har ont i ryggen och vaderna. Måste va sedan Kajevall igår. Det är ju pinsamt va otränad jag är, måste verkligen ta tag i det nu. Promenader och lite hemmaträning iaf. Som vanligt gjorde jag det ett tag men det rann ut i sanden.

Kanske att man kan få lite massage ikväll, men det är väl att hoppas på för mycket antar jag. Får väl se va jag kan locka med hihi.

Åker till Jocke ikväll och imorrn blir det middag med tjejerna. Ingen utgång den här helgen, men det blir skönt.



Ner ner ner, ner för backen ner

Tänk om det kunde vara fint väder idag också. Som igår på förmiddagen. Vi skulle ta vara på det och bestämde oss för att åka till Kajevall och grilla korv och åka madrass. Jag Fanny Marcela och Johanna. Men när vi kommer iväg går solen, som vanligt, i moln. Inte för att det gjorde så mycket, det är ju skönt att vara ute ändå. Men lite roligare är det om solen skiner.

Vi trodde att dom hade öppet och hade inte med oss något själva att åka på. Men tji fick vi när vi kom fram. STÄNGT. Va gör man då? Jo man har lite tur och hittar en madrass som låg utanför. Full med snö visserligen, men det gick att få bort. Hittade en spade och började på en lite snögrotta också, men vi tröttnade ganska fort.

Så det blev några åk i backen och lite korvgrillning med varm choklad. På det hela taget en lyckad dag. Och även om det va stängt och solen försvann kan hade vi verkligen röta. You know what I mean haha.

             



 

         

Bad night

Ja nu märks det att jag är hemma igen. Kan nämligen inte sova. Vaknade vid 3 inatt och slumrade till en halvtimme vid 8. Drömde väldigt mycket, det va säkert därför jag vaknade. När det blir såhär kommer jag alltid av mej i va jag ska göra under dagen och allt blir förskjutet. Ska försöka att inte låta det hända idag. 

Nä nu får jag ta tummen ur och börja baka litegrann. 




 

Snow, snow, snow...




Åh jag vill ha vår! I Stockholm kändes det verkligen att den är påväg. Det luktade vår och det var bart på gatorna. Sen kommer man hem och kliver av tåget rätt ner i decimeterdjup snö på perrongen. Helt sjukt! Och imorrn ska det tydligen komma mer. Det behövs ju.

Det jobbigaste med mycket snö är sen när det börjar smälta. Som idag när det är plusgrader. Det bli som sjöar överallt. Man kan inte gå någonstans utan att bli genomblöt om fötterna och man får passa sej när bilarna kör förbi så man inte blir helt nerstänkt. Prupp.

Nog för att det är vackert när det är vitt överallt. Speciellt en klar, solig dag. Men jag föredrar när det är torrt. Och soligt. Definitivt soligt.

Hemma igen

Japp, så va det roliga över. För den här gången.

Det blev en hel del shopping, Om ni har tur kommer det bilder sen, men känner jag mej själv rätt så blir det antagligen inte så.

Utgång i lördags med Fanny Malin och Niklas. En jättetrevlig kväll, verkligen. Åkte till Medborgarplatsen och hamnade på nåt ställe som möjligtvis kan ha hetat nånting med 54. Burger King efteråt sedan hemåt. Kom hem til Malin vid fyra halv fem. Att jag inte hade somat redan då är ju ett under, med tanke på hur jag är när man går ut hemma. 

Tack Malin och Fanny för den här veckan.  

Going away




Imorgon väntar huvudstaden. Är förväntansfull.

Har sån tur att Fanny är ledig tisdag till torsdag, helt perfekt. Får se hur upplägget blir, men jag förväntar mig shopping, mat och mycket prat. Minst sagt. Ska bli skönt att komma ner. Komma bort. Och hoppas att det blir mer än en trevlig visit hos kompisar.



RSS 2.0