Sturebadet





Vilken härlig dag. Lite segt med teori hela förmiddagen, men nyttigt det också. Fick lära oss om försäljning, vilket är en stor del av arbetet och viktigt att göra på rätt sätt. Måste tänka på det på torsdag. Samtidigt som att det i början känns viktigast att ta sej igenom behandlingarna utan problem. Mycket att tänka på. Men som sagt, superroligt!

På eftermiddagen fick vi se ett kurbad (lite läskigt att inte göra på varann en gång innan första kunden, men det kommer väl att gå det med) sedan gav vi oss iväg till Sturebadet för en rundvandring. Mycket trevligt ställe, men det borde det ju vara också med tanke på priserna. 495 kronor bara för inträde en gång. Vi behövde ju inte betala som tur va, och efteråt fick vi stanna och nyttja både träning och avslappningsmöjligheterna. Underbart.

Det fick mej att sakna träningen också. Det va så skönt att få röra lite på sej. Måste verkligen ta tag i det där när jag vet vart jag hamnar i fortsättningen. (Förhoppningsvis inte hemma)

Lagom slö när jag kom hem, men på ett skönt sätt. Imorrn väntar tvätt på morgonen och sedan aromainpackning på skolan. Bio på kvällen verkar det som dessutom. Härligt!

(Får se till att plugga ordentligt på bussen hem och i helgen så produkterna sitter sedan)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0