Sista november


Så är det första december imorgon. Och snart är det här året slut. Jag börjar förstå vad farmor menade när hon tyckte att åren bara flög förbi.

Imorrn hämtar jag nycklarna till lägenheten. Vilket betyder att jag faktiskt får se den för första gången. Excited!

Helgen kommer att tllägnas flyttning. Köp av säng, prio ett. Har hört att det kan va bra att ha en sån. Är inte så mycket för att sova på golvet. Inte i min egen lägenhet iallafall. Inte hela tiden.


Kommentarer
Postat av: sanna

clin, en personlig fråga, som du ej behöver svara på.. jag och min kille har det lite tungt i vårt förhållande just nu. jag undrar, efter uppbrottet med jocke, hur gick du vidare, hur klarade du dig? kändes han rätt? hur länge var ni tillsammans? om det tar slut mellan oss två så vet jag inte vart jag ska ta vägen.. jag vet inte vad jag känner längre. tack för en härlig baknings blogg! kram :)

2010-11-30 @ 19:30:19
Postat av: Anonym

2010-11-30 @ 19:32:15
Postat av: Carro

Det kommer alltid tunga perioder i ett förhållande. Men man klarar sej också alltid igenom dom, oavsett om det tar slut eller inte. Jag hade mina underbara vänner som stöttade mej, men ärligt talat så va det som värst innan vi gjorde slut. Efter kändes det ganska bra direkt, även om det va en stor omställning. Vi va tillsammans i tre år och då blir man ju en stor del av varandras vardag och det blir lite konstigt när det inte är så längre. När vi va tillsammans kändes han rätt såklart. Självklart kommer du att klara det om ni skulle göra slut. Det kan ta tid, och man får vara ledsen. Det kommer kännas konstigt, men det går över. Hur illa det än känns så kommer det att gå över. Men som sagt, jag hade helt underbara vänner omkring mej. Vi är där för varann i vått och torrt och det ger en styrka att klara av det mesta. Så jag hoppas att du har någon annan än din pojkvän att luta dej emot, det blir mycket lättare. Jag vet inte om det ger några bra svar till dej men jag hoppas det (vill du nåt mer så är det bara att skriva). Och lycka till!

2010-12-08 @ 21:54:19
Postat av: sanna

tack så jätte mycket för svaret snälla du!! :) betyder mycket.

2010-12-11 @ 09:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0