Uppsala

Tänkte ta lite om Uppsala nu.

Onsdag: Åkte tåg ner. Några killar som satt bakom oss på tåget pratade högt om att de skulle fråga vart vi skulle, men dom vågade inte förrän vi skulle av. Kom till Uppsala runt 1 och väntade några minuter på Wille som skulle ge oss nyckeln. Sedan skjutsade han hem oss till Marcela, fast det ligger ca 200 m från stationen haha. Vi la in sakerna och tog en sväng på stan. Köpte lite småsaker. (Innan vi gick ut höll jag på att bli inlåst på Marcelas toalett, låste bara av vana innan jag kom på att det skulle man inte. Fanny fick ut mej tillslut.)

På kvällen va det fest. Började med att Wille hämtade oss innan vi skulle hämta upp Isabell och Emelie. Vi åkte runt i säkert en halvtimme innan vi hittade dom. Tacos hemma hos Wille sedan. Alla va vi lite sega på att dricka, men det va trevligt iaf. People nästa. Mycket nytt folk att presenteras för. Väldigt bra kväll.  

Torsdag: Seg dag. Hade inte druckit så mycket, men lite sömn bidrog nog mycket till huvudvärken jag hade. Strosade runt på stan. Köpte lite småsaker då med. God pizza till middag, precis va som behövdes. Sedan hem till Marcela och lite bastubad med oss tre och Wille. Skönt!

Fredag: Sista dagen. Köpte ett par jättesöta sommarskor. (Bild kommer senare) Mycket nöjd. Åkte hem vid 6-7 tiden med Wille.

Grymt skön vecka. Behövde verkligen komma härifrån ett tag. Och att då dessutom umgås med dessa brudar och lite nytt folk gjorde det hela perfekt. Tack så mycket!

           
Emelie & Marcela             Wille & Marcela              Jag & Fanny

Kommentarer
Postat av: Johanna

People är trevligt ställe:D

2008-03-15 @ 23:20:40
URL: http://pigge89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0