Same old, same old...

Så var det måndag igen då. Still the same old me. Fortfarande arbetslös. Fortfarande uttråkad. Fortfarande inget svar från nån, whatsoever.

Vaknade rätt sent, duschade och tog en macka. Lunchade sen med pappsen, vilket var mycket trevligt.

Eftermiddagen har spenderats med att söka jobb. Eller iaf kollat om det finns nåt som är värt att söka. Skulle vilja göra som Sanna och bara dra iväg nånstans och söka på plats, men då måste man ju ha nånstans att bo och så länge jag inte har nåt jobb är det svårt att få till hyra. Det blir ju en ond cirkel det där.

Imorrn bär det av till Sundsvall med mamma iaf. Är tacksam för alla dagar som inte ser likadana ut, så jag ser fram emot det mycket.

Helgen var vädligt trevlig. Mycket folk och mycket dricka. Spelningen var väl ingen höjdare och det är helt värdelöst att Järnvägs kommer köra på 20 varje lördag framöver. Hur tänker dom då? Det finns ju bara två ställen att gå på här. Puckon.

Okej, nu har jag svamlat av mej litegrann som vanligt.

Tack till dom som gjorde helgen bra; Mina underbaringar (Fanny Kristin och Marcela), Killarna hos Martin, och Johanna och Johanna.

Kommentarer
Postat av: Kristin

tack du me ;)

2008-10-06 @ 18:12:19
URL: http://majakristin.blogg.se/
Postat av: fia

Ja, det var verkligen skönt att få komma bort ett par dagar. Jepp dom bruna är Uggs och dom är otroligt sköna och varma. Supernöjd med dom verkligen. :)

2008-10-07 @ 09:44:22
URL: http://fiam.blogg.se/
Postat av: Erik tittade förbi

Gud vad dåligt självförtroende du har, det är nästan oattraktivt, du ser ju ut som en söt tjej annars :)

2008-10-08 @ 13:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0