Besatt



Det blev filmkväll igår, men tyvärr inte med Fucking Åmål. Det får bli en annan gång. Efter mycket om och men vid filmhyllan på Statoil tog vi till slut The Lazarus Project. Helt ärligt bara för att Paul Walker va med. Mmm, han är inte helt fel som ögongodis. Right? Själva filmen va ingen direkt höjdare. På något sätt har vi en tendens att hyra jobbiga invecklade sega filmer.

Har precis läst ut The Dirt. So damn good. Älskar den. Måste läsas. Jag är helt inne på biografier nu, läste den om Madonna som hennes bror Christopher skrivit också. Inte lika bra, men ändå intressant. Jenna Jamesons biografi måste ni också läsa, den är också skriven med Neil Strauss precis som The Dirt. Nu ska jag ta mej an Janis Joplin, Sedan blir det Heroin stories Nikki Sixx och därefter känner jag att jag måste läsa Marilyn Mansons The Long Hard Road Out of Hell. Kanske på engelska. Vore roligt. Blev lite sugen på att köpa Slash och Ron Jeremys också, men det kanske får räcka lite. Haha som ni ser, heeelt inne på biografier. Vet ni någon bra så får ni gärna tipsa.

 


Kommentarer
Postat av: Tove-Li

Vad kul med biografier! Ska komma ihåg att läsa några av dessa. Mmm håller med, han är en riktig goding! Apropå Fucking Åmål, såg faktiskt den för ett tag sedan just för att det var så länge sedan. Haha helt okej ju, kul att se den igen när det var så länge sedan sist. Jobbar du mkt nu eller?



Kram

2009-10-12 @ 12:36:05
URL: http://tovvan.blogg.se/
Postat av: Carro

Du måste göra det. Nä jobbar typ bara på helgerna. Vilket är bra iofs, men det vore skönt att ha nåt att göra på veckorna också.

2009-10-12 @ 15:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0