Fredagkväll


Fredagkväll. Ett glas vin på HardRock efter skolan med Erika och Annelie. Skönt att varva ner lite. Hade kunnat sitta hela kvällen, om inte dom skulle iväg.

Har nyss städat och lagat mat. Stekt halloumi med sallad och hemmagjord foccacia. Inte fy skam det inte. Resten av kvällen blir det bara mys. Ta mej för att göra manikyr och pedikyr. Passa på att ha nagellack på helgerna, när man inte kan ha det annars.

Igår va det filmkväll med Fanny. Kollade på Gamer, riktigt bra faktiskt. Ingen film man ska se om man har epilepsi dock. Sjukt störig på det viset, men det gick bra. Bakade bröd under tiden också. Fick passa på när man kunde låna en ugn.

Nu är det fyra dagar kvar på utbildningen. Fyra dagar. Sen kommer ovissheten igen. Man kan ju undra vart man hamnar.

Kommentarer
Postat av: lsabell

precis :D dom är från thailandet. har vita, svarta och nu för en vecka sen fick jag ett par brunspräckliga med just rayban tryck och guldtryck på bågarna. SÅ SNYGGA! jag vet faktiskt inte vad dom kostade, men inte så mycket tror jag :) ser djävligt äkta ut och hög kvalle trots fakeheten. finns tydligen huuuuur många som helst, så vet du någon som ska dit så är chansen absolut att du får hem ett par.

synd att du inte var hemma ihelgen! igår vart det takklackning på järnvägs ^^

2010-02-28 @ 15:54:30
URL: http://isabellphe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0