Studiebesök och lite funderingar


Måste säja att det va skönt att ha en kundfri dag idag. Mötte upp några av tjejerna vid Plattan och gick till Axelsons SPA i Gallerian strax före 8. Studiebesöket va mycket lyckat. Jättesöt tjej som berättade om anläggningen bl.a. Frågade lite om att jobba på båtar och hon hade jobbat åt Steiner (som har terapeuter på de flesta kryssningsbåtarna). 12 timmar om dagen, ungefär 6 dagar i veckan, i 8 månader. Bara provision. Jätteviktigt med utseende och uppförande. Självklart att det är viktigt, men de hade fått ta på sej arbetsuniform och blivit granskade uppifrån och ner. Perfekt sminkning och hår. Lite jobbigt.

Det skulle va perfekt om det fanns nån båt man kunde va på i 3-4 månader högst, och va ledig en dag i veckan iaf. Och kunna åka tillsammans med någon. Jag hoppas att vi hittar nåt som verkar bra.

På fredag kommer mamma och pappa. Mamma ska få en spirulina-inpackning av mej. Eller ja, hon får ju betala för den. Men det ska bli roligt. Får se om det blir utgång med Fanny också på fredagen. Det verkade luta åt det hållet.

Nä, nu måste jag verkligen ta tag i böckerna och läsa litegrann iaf. Skärpning Carro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0